Arkadaşlar merhaba. Yakın bir zamanda Samsung Odyssey G65B almıştım. Üründe ışık sızması olduğundan ötürü iade ettim. Bana önereceğiniz QHD monitör var mı? Şu an aklımda ASUS TUF Gaming VG27AQML5A var. Önereceğiniz monitör en az 240 Hz olursa sevinirim. Bütçemi 20 bin liraya kadar zorlayabilirim. Ekran kartım RTX 5070 Ti.
Detaylar
Kim cevapladı?Bandırmalı1965
Uzman
OLED baktım ancak bulamadım buna bakabilirisiniz OLED'ler genellikle 25.000TL'den başlıyor.
Daha fazla premium isterseniz.
Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Hocam bu arada ışık sızması olayını kaç para verirseniz verin her IPS monitörde yaşayacaksınız. Birinde fazla olur birinde az olur ama illa ki olur. Yani bu bir sorun değil. Daha dün 18 bin liraya Asus Rog 4K aldım ve her köşesinden baya ışık sızıyor siyah renkte. Sizi çok rahatsız eden bir şeyse OLED almanız gerekiyor.
- Makaleler
- 1
Hocam bu arada ışık sızması olayını kaç para verirseniz verin her IPS monitörde yaşayacaksınız. Birinde fazla olur birinde az olur ama illaki olur. Yani bu bir sorun değil. Daha dün 18 bin liraya ASUS ROG 4K aldım ve her köşesinden bayağı ışık sızıyor siyah renkte. Sizi çok rahatsız eden bir şeyse OLED almanız gerekiyor.
G65B VA panel hocam. VA panelde IPS'e göre daha az ışık sızması var.
Valla hocam odada ışık yokken ekran böyle parıl parıl durduğu için g65b’yi iade ettim bu derece ışık sızması normal midirHocam bu arada ışık sızması olayını kaç para verirseniz verin her IPS monitörde yaşayacaksınız. Birinde fazla olur birinde az olur ama illa ki olur. Yani bu bir sorun değil. Daha dün 18 bin liraya Asus Rog 4K aldım ve her köşesinden baya ışık sızıyor siyah renkte. Sizi çok rahatsız eden bir şeyse OLED almanız gerekiyor.
Hocam samsung g6 oled öğrenci indirimiyle 21600 liraya satılıyor bu fiyata alınır mı mat ekran ve oledin yanma sorunlarından dolayı kararsız kaldım bir de g65b’yi iade ettiğimde samsungun anlaşmalı olduğu yurtiçi kargo ihtirazi kayıt belgesi imzalatıp kargoda monitörün başına bir şey geldiğinde sorumluluk almıyor samsung kargo işlerinde baya sorun çıkartıyorOLED baktım ancak bulamadım buna bakabilirisiniz OLED'ler genellikle 25.000TL'den başlıyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Bandırmalı1965
Uzman
Vallahi hocam odada ışık yokken ekran böyle parıl parıl durduğu için G65B'yi iade ettim bu derece ışık sızması normal midir?
Hocam Samsung G6 OLED öğrenci indirimiyle 21600 liraya satılıyor bu fiyata alınır mı? Mat ekran ve OLED'in yanma sorunlarından dolayı kararsız kaldım bir de G65B'yi iade ettiğimde Samsung'un anlaşmalı olduğu Yurtiçi Kargo ihtirazi kayıt belgesi imzalatıp kargoda monitörün başına bir şey geldiğinde sorumluluk almıyor Samsung kargo işlerinde bayağı sorun çıkartıyor.
Alabilirsiniz hocam.
Yanma konusu abartılıyor eskiden gerçekten yanıyordu artık pek mümkün değil garanti veriyorlar zaten parlaklık biraz daha düşük OLED'lerde bu normal.
G6 OLED alın OLED çok ayrı bir seviye.
Işık sızması normal benim TN'de siyah neredeyse beyaz ile aynıydı kötüydü IPS'de azaldı ama hala var ama çok ciddiyse sorun monitördedir.