2K monitör önerisi

Tabi scanline
Konuyla alakasız ama ne gibi sorunlar yaşadınız? Bende ileride VA panele veya OLED panele geçmeyi düşünüyorum. Bu monitörde aklımdaydı.
Scanline problemi var , adını bilmiyorum ama hareket durumunda renkler solgunlasiyor durunca canlılık oluyor ve YouTube da mesela video açtınız tam ekrana aldınız soluk oluyor, birde şimdi video yükleyip aticam size böyle bı sorun var

@2254, 10-bit aktif edince ayarlar degisiyor olabilir OSD Menu'de, kontrol et derim.

Hocam G274QPX'in incelemesini izledim de ms'i çok mu kötü 8 falan gösteriyor ve 240 Hz'de 8ms çok değil mi?
Fast overdrive modunda kullanabilirsin ama overdrive acmak istemiyorum dersen de dert degil, stok halde de guzel, sadece digerleriyle kiyasladiginda kotu.

Bu sefer de panel yanmaz mi?
Piksellere daha fazla voltaj gondererek gecikme suresini azaltmaya calistigin icin evet panele zarari var lakin aldigin urunden tam verim almak istiyorsan bunu goze alacaksin. Nasil ki insanlar OLED monitor alirken yanma riskini goze aliyorsa...

Konuyla alakasız ama ne gibi sorunlar yaşadınız? Bende ileride VA panele veya OLED panele geçmeyi düşünüyorum. Bu monitörde aklımdaydı.
bakın burda ekranin ortasında olmuyor ama kenarlarda oluyor, tam ortada olmuyor, birde bu tonlarda ses açıyorum ya ışık tüm ekrana dağılıyor onuda eve gidince atarım

Ya LG ya da MSI diyorsunuz peki. Fiyatları biraz yüksek takipteyim indirim gelirse alacağım.

12-13K bu monitorlerin en dip fiyatlari. Ben olsam bu fiyattayken alirdim.
180 hz ile 240 hz fiyatları uçurum. Bilmiyorum bazen 240 lazım mı diye soruyorum kendime ama akıcı olsun da isterim. fps oynuyorum. 4070 var. 144 hz var şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…