Merhaba. 2K (1440p) monitörde 1080p çözünürlükte oyun oynarsam görüntü kalitesinde herhangi bir bozulma olur mu?
"Şimdi niye 2K'da kalite düşürüyorsun?" diyorsanız benim kasam 1080p'ye uyumlu, 2K kaldırmaz. Normalde monitörü kasaya uyumlu olması için 24 inç 1080p alacaktım. Sonra genel olarak kullanacağım için daha yüksek kalite olan 2K almayı düşündüm. Şu an hâlen kararsızım.
2 monitör de alınmaz. Bunun dışında 1080p ultra oynayacağına 2K medium oynarsın. Günümüz oyunlarının grafikleri zaten fazlaca iyi, keskinlik yükseltmek daha çok önem arz ediyor.
2 monitör de alınmaz. Bunun dışında 1080p ultra oynayacağına 2K medium oynarsın. Günümüz oyunlarının grafikleri zaten fazlaca iyi, keskinlik yükseltmek daha çok önem arz ediyor.
O sırada 2K monitörde 1280x960 CS oynayan bizim gözlerin estetikten uzaklık . Genel olarak oyunlarda 1080p çözünürlükte hangi ayarlarda ortalamada nasıl bir FPS alıyorsunuz? Ekran kartı ve işlemciniz nedir?
O sırada 2K monitörde 1280x960 CS oynayan bizim gözlerin estetikten uzaklık . Genel olarak oyunlarda 1080p çözünürlükte hangi ayarlarda ortalamada nasıl bir FPS alıyorsunuz? Ekran kartı ve işlemciniz nedir?
Evet. Kargoda basina bir sey gelir diye subeden aldim cogunlugunu. Adana'da bilgisayar parcalarini satan baska bir yer yok. Bu yuzden de pahaliya geldi. 24.000 TL'ye 9060 XT aldim. 3 gun sonra Amazon'da 26.000 TL'ye 9070 gordum.