4K çift çözünürlüklü bir monitör işini görür ve evet 4K kalitesini ben 2K'den geçerek tattım, çok iyi.

AOC model monitör aldım, çift çözünürlüklü; hem 1080p 360 Hz ve daha net görüntü alırsın çünkü 4K monitörde piksellerin tam 2 katı.

4K çözünürlükte bahsettiğin kartlarda rahat şekilde oynarsın hikayeli oyunlarda DLSS quality mode ve frame generation açsan yeterli zaten bazı oyunlarda orta ayarları biraz kurcalaman gerekebilir ama sorun olmaz.
Bence dual mode OLED monitörleri de düşün. Hem CS2 oynuyorsun hem de hikâyeli oyunlarda yüksek görüntü kalitesi istiyorsun. Hikâyeli oyunlarda 4K DLSS Kalite ile başlayıp performans yetmezse Dengeli veya Performans moduna geçebilirsin.

Bütçen uygunsa 27 inç 4K 240 Hz + 1080p 480 Hz dual mode OLED modellere bakmanı öneririm. CS2'de yüksek yenileme hızının avantajını, hikâyeli oyunlarda ise 4K görüntü kalitesini tek bir monitörde elde etmiş olursun.
35K düşündüğüm bütçeydi 9 taksitle.
Dual mode özelliğine sahip oled monitör şuan 2 adet 38bin ve 40bin tl olmak üzere 2 model var ama ikiside 32 inç. 32inç fps oyunları için oldukça fazla , sizce de öyle değil mi?

Bence dual mode OLED monitörleri de düşün. Hem CS2 oynuyorsun hem de hikâyeli oyunlarda yüksek görüntü kalitesi istiyorsun. Hikâyeli oyunlarda 4K DLSS Kalite ile başlayıp performans yetmezse Dengeli veya Performans moduna geçebilirsin.

Bütçen uygunsa 27 inç 4K 240 Hz + 1080p 480 Hz dual mode OLED modellere bakmanı öneririm. CS2'de yüksek yenileme hızının avantajını, hikâyeli oyunlarda ise 4K görüntü kalitesini tek bir monitörde elde etmiş olursun.
Bu monitör nasıldır sizce?
https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey

Son düzenleme: