GhostOps 1
Becerikli
Merhaba arkadaşlar.
120x60 cm masa için ikinci monitörü nereye konumlandırmalıyım? 120x60 cm ölçülerinde bir masa kullanıyorum ve yayın açtığım için ikinci bir monitör almak istiyorum.
Mevcut setupum şu şekilde:
Kabaca masa düzeni şöyle:
┌──────────────────────────┐
│ 27" ASUS VG27AQML5A │ H9 ELITE │
│ │ │
│ │ │
│ │ │
├─────────────────────────┤
│ KLAVYE MOUSE │
└─────────────────────────┘
120 × 60 cm
Sizce ikinci monitörü üstte kullanmak mantıklı mı, yoksa bu masa ölçülerinde başka bir yerleşim önerir misiniz?
İkinci monitör için de 24" 1080p IPS, 100-144 Hz, VESA destekli bir model düşünüyorum. Amacım oyun değil, tamamen yayın/Discord/OBS kullanımı.
Özellikle bu şekilde çift monitör kullananların deneyimlerini merak ediyorum. Üstte monitör kullanmak uzun kullanımda boyun açısından rahatsız ediyor mu?
Teşekkürler.
120x60 cm masa için ikinci monitörü nereye konumlandırmalıyım? 120x60 cm ölçülerinde bir masa kullanıyorum ve yayın açtığım için ikinci bir monitör almak istiyorum.
Mevcut setupum şu şekilde:
- Ana monitör: ASUS TUF Gaming VG27AQML5A 27", 1440p, IPS, 300 Hz
- Kasa: NZXT H9 Elite
- Klavye: ASUS ROG Azoth
- Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2
- Ekran kartı: RTX 4080 SUPER
- İşlemci: Ryzen 9 7950X3D
Kabaca masa düzeni şöyle:
┌──────────────────────────┐
│ 27" ASUS VG27AQML5A │ H9 ELITE │
│ │ │
│ │ │
│ │ │
├─────────────────────────┤
│ KLAVYE MOUSE │
└─────────────────────────┘
120 × 60 cm
Sizce ikinci monitörü üstte kullanmak mantıklı mı, yoksa bu masa ölçülerinde başka bir yerleşim önerir misiniz?
İkinci monitör için de 24" 1080p IPS, 100-144 Hz, VESA destekli bir model düşünüyorum. Amacım oyun değil, tamamen yayın/Discord/OBS kullanımı.
Özellikle bu şekilde çift monitör kullananların deneyimlerini merak ediyorum. Üstte monitör kullanmak uzun kullanımda boyun açısından rahatsız ediyor mu?
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: