2K monitörde kullanılacak sistem için ne kadar bütçe ayrılmalı?

Gaming.gen.tr gibi yerler toplar mı? RTX 5080 ve RTX 5070 Ti olarak toplayabilir miyiz, ben karşılaştırayım fiyatına göre.

Gaming.gen.tr gibi yerler toplar mı? RTX 5080 ve RTX 5070 Ti olarak toplayabilir miyiz, ben karşılaştırayım fiyatına göre.
Direkt oradan toplama diyorsan yine mantıksız. Yazık edersin parana. İstanbul'da isen ben de ücretsiz yardımcı olurum sana.

Parça parça toplamak daha iyidir. OEM sistemlerin genelde en az bir parçası kalitesiz oluyor. Birleştirme konusunda da kendiniz halledebilirsiniz, merak etmeyin. Zor bir işlem değildir. Bütçenize karar verdiyseniz yardımcı olalım.

Bütçe 100.000 TL.

Inno3D yerine Asus gibi markalar olur mu hocam? Tasarımlarını falan daha çok seviyorum. Ayrıca sıvı soğutucu ve daha farklı tasarıma sahip bir kasa kullanabilir miyiz?

Anakart ile güç kaynağı da ileride parçaları değiştirirsem yeterli kalır mı? Bütçeyi biraz artırabilirim belki cünkü sistemi uzun süre kullanacagımdan kaliteli parcalar istiyorum.

Son düzenleme:
Inno3D yerine Asus gibi markalar olur mu hocam?
Boşa para israfı. Bu model F/P olarak çok iyi, birçok kişiye aldırdim. Fazlası israf.
Ayrıca sıvı soğutucu
Şu AiO'yu direkt kap, bedava. İnceleme rehberini de yaptım, bakabilirsin.
Yakın zamanda eski fiyatı olan 2.600 TL'ye düşer.

Kasa için nasıl bir şey istiyorsun? Akvaryum falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…