Merhabalar. Bütçe konusunda bir fikrim yok. 20.000 civarı bir fiyat düşünmüştüm ama tabii ki bilemiyorum o yüzden de net bir şey diyemiyorum. Dell G2724D bu monitörü kullanıyorum. Bunu yan monitör yapma planım var ana monitörüm de aynı boyut fakat OLED olsun istiyorum. Dell'den memnunum. Önerebileceğiniz monitörler var mı? Şimdiden teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20000
DracheN
Başarılı
Hocam düşünür müsünüz bilmem eğer rekabetçi falan oyun oynuyorsanız hikayeli yanında muazzam bir monitör. Fiyat fazla ama ben de forumda konuda görmüştüm.
www.vatanbilgisayar.com
SAMSUNG 27" LS27FG602SUXUF ODYSSEY G6 0.03Ms(GTG) 500Hz QHD OLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 27" LS27FG602SUXUF ODYSSEY G6 0.03Ms(GTG) 500Hz QHD OLED Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
26.000 TL'ye esnersen en iyi modellerden birisidir MO27Q28G.
https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...-g-sync-woled-pivot-2k-gaming-monitor-p-56375
https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...-g-sync-woled-pivot-2k-gaming-monitor-p-56375
kuzeydebiryer
Başarılı
Şahsi düşüncem bütçe olarak daha yukarı çıkmanız yönünde. Marka tavsiyesi olarak ASUS ROG serisini tavsiye ederim. QD-OLED panel, gelişmiş heatsink sayesinde panelin ısısını kontrol altında tutuyor. Ayrıca OLED Care yazılımı sayesinde 3 yıl burn-in garantisi veriyor. Bunun yanında güncel Samsung Odyssey'de OLED Safeguard+ var. Yani şunu söylemeye çalışıyorum yüksek meblağlar verip alacağınız bileşeni dikkatli seçerseniz mağdur olmazsınız. Tavsiyem, ikinci el almamanız ve uygun fiyatlı eski OLED panellere yönelmemeniz. Malum ucuz etin yahnisini herkes biliyor.
- Makaleler
- 50
Şu an en ucuz ASUS ROG OLED modeli XG27ACDNG ve o da 36.000 TL'ye satılıyor. Yeni çıkan MO27Q28G'den üstün olduğu tek kısım 360 Hz olması, bunun dışında hiçbir üstünlüğü yok. İyi ürüne ulaşmak için illa çok para vermek veya ASUS ROG almak gerekmiyor.Şahsi düşüncem bütçe olarak daha yukarı çıkmanız yönünde. Marka tavsiyesi olarak ASUS ROG serisini tavsiye ederim. QD-OLED panel, gelişmiş heatsink sayesinde panelin ısısını kontrol altında tutuyor. Ayrıca OLED Care yazılımı sayesinde 3 yıl burn-in garantisi veriyor. Bunun yanında güncel Samsung Odyssey'de OLED Safeguard+ var. Yani şunu söylemeye çalışıyorum yüksek meblağlar verip alacağınız bileşeni dikkatli seçerseniz mağdur olmazsınız. Tavsiyem, ikinci el almamanız ve uygun fiyatlı eski OLED panellere yönelmemeniz. Malum ucuz etin yahnisini herkes biliyor.
He bu arada konu sahibinin bütçesini neredeyse 2 kat aşıyor XG27ACDNG ve aşmasına değmiyor çünkü Gen 3 QD-OLED monitöre 36.000 TL verilmez.
SHERLOCKED
Başarılı
Hocam bu esnemek değil sanki artık.26.000 TL'ye esnersen en iyi modellerden birisidir MO27Q28G.
- Makaleler
- 50
OLED monitör piyasasını bilmediği için kabataslak bir bütçe vermiş zaten konu sahibi.
Bütçe konusunda bir fikrim yok. 20.000 civarı bir fiyat düşünmüştüm ama tabii ki bilemiyorum o yüzden de net bir şey diyemiyorum.
kuzeydebiryer
Başarılı
Ben söylediği rakamlara güncel bir OLED monitör bulmasının zor olduğundan, bulsa bile ikinci el de dahil, burn-in problemi yaşayabileceği üzerinde durmak istedim. ASUS düşünmezse Odyssey 27-28K bandında da düşünebilir. Gen3 bir OLED monitörün o paralar edip etmeyeceği ise göreceli.
- Makaleler
- 50
ASUS ROG serisini öneriyorsun lakin model öne sürmüyorsun. Ayrıca 2K Gen 3 OLED monitörün 36K etmeyeceğinin göreceli olmasıyla ilgili bir durum yok, direkt alınmaz. Aynı paraya 4K 240 Hz Gen 4 QD-OLED var.Ben söylediği rakamlara güncel bir OLED monitör bulmasının zor olduğundan, bulsa bile ikinci el de dahil, burn-in problemi yaşayabileceği üzerinde durmak istedim. ASUS düşünmezse Odyssey 27-28K bandında da düşünebilir. Gen 3 bir OLED monitörün o paralar edip etmeyeceği ise göreceli.
Bu attıklarınızla ilk attığınız monitörün farkı fazla mı hocam?ASUS ROG serisini öneriyorsun lakin model öne sürmüyorsun. Ayrıca 2K Gen 3 OLED monitörün 36K etmeyeceğinin göreceli olmasıyla ilgili bir durum yok, direkt alınmaz. Aynı paraya 4K 240 Hz Gen 4 QD-OLED var.
Bu diğerlerine göre altta mı kalıyor çok? Bu fiyatlara OLED değer mi yoksa sizce aynı konuda söylediğim monitörden mi almalıyım sizce?26.000 TL'ye esnersen en iyi modellerden birisidir MO27Q28G.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-