2K OLED'den 4K OLED'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CLC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 86
  • Etiketler Etiketler
    geçilir mi oled

CLC

Başarılı
LG 27GR95QE 27" 240Hz OLED var 1.5 senedir ben de, 4K OLED'e geçmeyi düşünüyorum 4K olunca 32 inç olacak zaten 32 inç 4K'da FPS oyun oynanır mı? Daha çok hikaye oyunları oynuyorum, bazı dönemlerde FPS oyunu çok oynuyorum sıkıntı yaşatır mı aşırı dezavantaj mı tecrübesi olan bir el atsın size zahmet. Ayrıca PS5'te de kullanıyorum.

Sistem: 4070 Ti Super / Ryzen 7 7800x3D / 32 GB 6400 MHz RAM

Bence gereksiz bir yükseltim olur. 2K bence gayet yeterli sisteminiz için.

32 inç ekranda FPS oyunları zorluk çıkarabilir, 32 inç uygun değil bence FPS oyunlarına. Ayrıca gereksiz olur diye düşünüyorum.

Bu ilk çıkan OLED modellerinden olduğu için parlaklık çok düşük o sıkıntı çıkarıyor ondan dolayı bir arayışlara girdim biraz.

32 inç ekranda FPS oyunları zorluk çıkarabilir, 32 inç uygun değil bence FPS oyunlarına. Ayrıca gereksiz olur diye düşünüyorum.
34 inç monitörde çok fazla fps oyunu oynuyorum aksine avantajlı bence oyuncuların görmediği noktaları görüyorum. Ama bence 4k'ya geçmek çok da şart değil boşa masraf.

Fazlasına gerek yok, ileride 5070 Ti veya 5080 gibi kartlara geçmeyi düşünürseniz 4K alırsınız. Şu ankini de yan monitör olarak kullanırsınız. Ancak şu an için gerekli değil 4K.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…