Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
BF için 5060Ti'ın oyunda herhangi bir optimizasyon sıkıntısı olmadığı sürece yeterli olacağını düşünüyorum ama genel olarak 2K için 5070 almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Yeni BF oyunu için alacağım. Yüksek FPS ve akıcı bir oynayış düşünüyorum. Sizce RTX 5070 almak gerekir mi bu durumda?
Eğer 2K çözünürlükte yüksek FPS ve akıcı bir deneyim istiyorsanız, 5070 daha mantıklı bir seçim olur. RTX 5060 Ti 1080P'de harika performans gösterse de 2K'da bazen zorluk yaşayabilir özellikle yeni nesil oyunlarda. RTX 5070 ise daha güçlü bir kart olup, yeni Battlefield gibi grafik açısından yoğun oyunlarda daha yüksek FPS sağlar.
Eğer 2K çözünürlükte yüksek FPS ve akıcı bir deneyim istiyorsanız, 5070 daha mantıklı bir seçim olur. RTX 5060 Ti 1080P'de harika performans gösterse de 2K'da bazen zorluk yaşayabilir özellikle yeni nesil oyunlarda. RTX 5070 ise daha güçlü bir kart olup, yeni Battlefield gibi grafik açısından yoğun oyunlarda daha yüksek FPS sağlar.
5070 12 GB RAM kapasitesi var. O kafamı karıştırıyor aslında, 16 olsaydı.
Ram sıkıntısı olmaz mı 12 GB?BF için 5060Ti'ın oyunda herhangi bir optimizasyon sıkıntısı olmadığı sürece yeterli olacağını düşünüyorum ama genel olarak 2K için 5070 almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-