Makaleler
5
2K-Baslaticisi-Sonsuza-Dek-Gitti-Boylece-Her-Seyi-Steam-ve-e1732979908541.jpg

2K başlatıcısının kullanımdan kaldırılması, özellikle uygulamanın performans düşüşlerine neden olduğu bazı durumlar göz önüne alındığında birçok PC oyuncusunu mutlu etti. Fakat desteklenen oyunlardan 2K başlatıcısını kaldırmak için bazı yapılması gerekenler bulunuyor. Neyse ki, bunlar özel bir 2K destek sayfasında yardımcı bir makalede açıklanıyor. Başlatıcıyı Kaldırma İlk olarak, Steam’i tamamen kapatıp yeniden açmayı deneyin. Bu, sadece…

Devamını Oku: 2K Oyunları, Artık Direkt Olarak Steam ve Epic Games Üzerinden Başlatılabilecek
Kaynak: Techolay

Ne güzel, darısı Ubisoft ve Electronic Arts'ın başına, saçma oyunlar için saçma uğraşlar veriyorum. 1 saat oynayıp çıkacağım zaten. Yok 2 faktör, yok e-posta, yok arka plan hizmeti. Sövmekten yoruldum.

Ne güzel, darısı Ubisoft ve Electronic Arts'ın başına, saçma oyunlar için saçma uğraşlar veriyorum. 1 saat oynayıp çıkacağım zaten. Yok 2 faktör, yok e-posta, yok arka plan hizmeti. Sövmekten yoruldum.
AC oynarken savelerim silinmişti internet gidip geldiği için. Rezalet bir sistem. En kısa zamanda böyle bir şey gelir umarım.