Siz dediğim gibi Unlost sistemlerini bekleyin 19.05 gibi çıkacak peşin fiyatına 6 taksit imkanı da var mış belki bütçenizi biraz artırabilirsiniz bu sayede.Hocam dedikleriniz mantıklı ama dediğim gibi 45K'ya düşebilir bütçem. Eğer 50K'yı zorlayabilirsem dediğiniz yaparım.
Bir de ben monitör olarak G65B düşünüyorum. Eğitim indirimi ile 10k oluyor zaten biliyorsunuzdur, forumlarda sürekli öneriliyor 10k fiyat bandında. Sizce monitörde bütçemi kısıp 9070XT'e falan mı yönelsem?
![]()
Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu monitör ve 9070XT gibi. Yoksa 5070 ve Samsung G65B daha mı mantıklı olur? Bilgili arkadaşlar da fikir verirse sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Emirhan Demirel
Uzman
Teşekkür ediyorum hocam beklemedeyim.Siz dediğim gibi Unlost sistemlerini bekleyin 19.05 gibi çıkacak peşin fiyatına 6 taksit imkanı da var mış belki bütçenizi biraz artırabilirsiniz bu sayede.
Siz dediğim gibi unlost sistemlerini bekleyin 19.05 gibi çıkacak peşin fiyatına 6 taksit imkanı da var mış belki bütçenizi biraz artırabilirsiniz bu sayede.
Hocam ne düşünüyorsunuz unlostun sistemler hakkında 9070XT olan alınır mı sizce?
Son düzenleme:
Bence vatandaki sistem daha mantıklı çoğu şeyler aynı zaten benim dediğim şekilde alırsanız 2x16 ram alacaksınız burda ram 1x16.Teşekkür ediyorum hocam beklemedeyim.
Hocam ne düşünüyorsunuz unlostun sistemler hakkında 9070XT olan alınır mı sizce?
Emirhan Demirel
Uzman
Bence vatandaki sistem daha mantıklı çoğu şeyler aynı zaten benim dediğim şekilde alırsanız 2x16 RAM alacaksınız burada RAM 1X16.
Aynı fikirdeyim sizle. Hocam başka bir 9070XT sistem var mı bildiğiniz özelleştirme yapmadan alabileceğim. Soğutucu olayı falan biraz zahmetli geldi ama şu an önceliğim sizin öneriniz.
Soğutucu olayı şöyle zaten aldığınız bütün sistemlerde soğutucu takılı olmadan gelir size taşıma yapılırken zarar görmesin diye yani kendiniz takacaksınız onu her türlü.Aynı fikirdeyim sizle. Hocam başka bir 9070XT sistem var mı bildiğiniz özelleştirme yapmadan alabileceğim. Soğutucu olayı falan biraz zahmetli geldi ama şu an önceliğim sizin öneriniz.
Emirhan Demirel
Uzman
Soğutucu olayı şöyle zaten aldığınız bütün sistemlerde soğutucu takılı olmadan gelir size taşıma yapılırken zarar görmesin diye yani kendiniz takacaksınız onu her türlü.
Anladım hocam çok teşekkürler. Güzel bir 9070XT sistem görürseniz paylaşırsanız sevinirim.
İncehesap gaming gecesine şöyle bir sistem gelmiş kasa bitfenix yapılıp alınabilir.