2TB SATA SSD alınır mı?

N3F3S

Uzman
Yer
Loveparade
Arkadaşlar selam, halihazırda bilgisayarımda 1 tane 512 GB NVMe, 1 tane 128 GB SATA (sistem buna yüklü) ve bir tane de 1TB HDD var, ben bunları satıp 2TB SATA SSD almayı düşünüyorum ama sizce değer mi yoksa bu devirde 2TB'da olsa SATA SSD alınmaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam 1TB M.2 alırım yoluma bakarım SATA SSD veya HDD ile uğraşmam. Kingston Renaged miydi neydi en son 2700 civarına düştü.

Değmez Nvme ler öyle bir raddeye geldi ki artık 2020'deki gibi Sata SSD'lere millet öyle son teknoloji canavardisk gözüyle bakmıyor bu kadar yüksek kapasiteye ihtiyacın varsa veri depolanacak demektir. Foroğraf video ıvız zıvır verileri depolayacaksan harici HDD alınabilir.

Yapacağın en mantıklı hareket 1TB Nvme SSD + Samsung T7 500GB harici SSD alman olur.

Ben olsam 1TB M.2 alırım yoluma bakarım SATA SSD veya HDD ile uğraşmam. Kingston Renaged miydi neydi en son 2700 civarına düştü.
Peki elimde ki HDD'yi ve 128Gb SATA'yı satıp 1TB SATA almak nasıl olur?
Anakartımda bir tane Nvme yuvası olduğu için elimde ki Nvme'yi satmayı düşünmüyordum.

Peki elimde ki HDD'yi ve 128 GB SATA'yı satıp 1TB SATA almak nasıl olur?
Anakartımda bir tane NVMe yuvası olduğu için elimde ki NVMe'yi satmayı düşünmüyordum.

Bence hepsini satıp 1TB NVMe alın. Para kalıyorsa 1TB harici hard disk alıp orada dosyalarınızı arşivlersiniz ben böyle yapıyorum.

Dostum Sataya takmışsın kafayı zaten sistem 128 Sata olanda kurulu her türlü sıfırdan formatlayacaksın yazdıklarımıza kulak ver.

Bence hepsini satıp 1TB NVMe alın. Para kalıyorsa 1TB harici hard disk alıp orada dosyalarınızı arşivlersiniz ben böyle yapıyorum.

Bu arada ben şu anda tam olarka bunu yapıyorum en temizi 1TB 970 Evo Plus + T7 1TB var kafam rahat

Dosya arşivlemeyi sadece oyun için yapıyordum hocam onda da simetrik internete geçtim arşivlememin bir manası kalmadı, fotoğraflarımı da Drive'a kaydediyorum.
Bakalım hocam o şekilde araştırayım olmadı 1Tb Nvme ve 512Gb SATA ( ) alırım.

Bu arada ben şu anda tam olarka bunu yapıyorum en temizi 1TB 970 EVO Plus + T7 1TB var kafam rahat.

En iyisi. Dizi ve film için TV'ye bağlıyorum öyle izliyorum fazlasıyla iş görüyor. Ben hard diski alalı 10 yıl oldu hala bozulmadı. WD gerçekten çok iyi.

Hepsini satınca elinize ne kadar geçiyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…