sarnic

Üyecik
Selam,

Mevcut sistemimin özellikleri aşağıdadır. RAM'in düşük kaldığını hissediyorum. Mevcut RAM'ler çok kötü olduğundan onları tamamen çıkarıp tavsiye edeceğiniz 2x16 modelleri ekleyeceğim. Önceliğim ekonomik olması, net bir bütçem yok. Sık oyun oynayan birisi değilim, genellikle Unity kullanıyorum.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
  • Anakart: ASUS TUF Gaming B450M-PRO II
  • Bellek: 2x Team T-Force TUF Alliance 8 GB (1x8GB) 3200MHz RAM
Teşekkürler.

Selam,

Mevcut sistemimin özellikleri aşağıdadır. RAM'in düşük kaldığını hissediyorum. Mevcut RAM'ler çok kötü olduğundan onları tamamen çıkarıp tavsiye edeceğiniz 2x16 modelleri ekleyeceğim. Önceliğim ekonomik olması, net bir bütçem yok. Sık oyun oynayan birisi değilim, genellikle Unity kullanıyorum.
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
  • Anakart: ASUS TUF Gaming B450M-PRO II
  • Bellek: 2x Team T-Force TUF Alliance 8 GB (1x8GB) 3200MHz RAM
Teşekkürler.
AM4'ü yükseltmeye çalışacağınıza sisteminizi satıp üzerine bir miktar para ekleyip AM5'e geçmek daha mantıklı.

Neyse ben size yine de öneri yapayım;

Son düzenleyen: Moderatör:
AM4'ü yükseltmeye çalışacağınıza sisteminizi satıp üzerine bir miktar para ekleyip AM5'e geçmek daha mantıklı.

Neyse ben size yine de öneri yapayım;

Evet haklısın doğrudan yeni sisteme geçmek daha mantıklı ancak şu an onu yapacak zamanım ve imkanım yok. Öneri için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iki ay once su RAM'leri satin aldim. 3200 Mhz CL16 18 18 18 56 ayarlarda, 1,35V'ta calisiyor. Hicbir sorunla karsilasmadim kullandigim sure boyunca. CPU-Z ureticiyi Kingston olarak raporluyor. Hangi firmanin chiplerini kullandigini bilmiyorum. Sogutucuyu sökmekle ugrasmadim. OC yapmadim, yapilacaksa tepkisi ne olur bilmiyorum.

Son düzenleme: