Sıfır olursa tabii daha iyi olur ama bu bütçeye düzgün sıfır yok sanırım. İkinci el alırsam Param Güvende ile alacağım. Sadece hikâyeli oyunlar oynuyorum. Şu an laptop kullanıyorum, ona bağlayacağım. Yakın zamanda laptopu satıp masaüstü bir sisteme geçeceğim. 1080p, 144 Hz ve en azından orta kalite bir şey önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-3.200 TL
incii
Uzman
Bu kadar ucuza bu kadar özellikli bir şey beklemiyordum. Direkt alayım mı Fazeon iyi midir? Bozulmasın, sorun çıkarmasın yeter.
@incii, Bir de Excalibur G770 laptopuma bağlamak için ne yapmam gerek? Monitörün içinden gerekli kablolar vs. çıkıyor mu?
incii
Uzman
Kalitesi fena değil ya.Bu kadar ucuza bu kadar özellikli bir şey beklemiyordum. Direkt alayım mı Fazeon iyi midir? Bozulmasın, sorun çıkarmasın yeter.
%99 sRGB gibi bir renk doğruluğuna ve 5 ms gtg değerine sahipti diye hatırlıyorum.
Bozulacağını pek sanmıyorum. Fazeon öyle fason bir marka değil.
Teşekkür ederim alacağım şimdi. Laptopa bağlamak için ekstra bir ürün almam gerekiyor mu?Kalitesi fena değil ya.
%99 sRGB gibi bir renk doğruluğuna ve 5 ms gtg değerine sahipti diye hatırlıyorum.
Bozulacağını pek sanmıyorum. Fazeon öyle fason bir marka değil.
incii
Uzman
Kutu içeriğini bilmiyorum maalesef, eğer sadece DP çıkıyorsa ihtiyacınız var ancak HDMI 2.0 falan da çıkarsa ihtiyacınız yok.Teşekkür ederim alacağım şimdi. Laptopa bağlamak için ekstra bir ürün almam gerekiyor mu?
Ben dediğim gibi kutu içeriğini bilmiyorum, bilen bir arkadaş varsa söyler.
Şöyle yazıyor hocam.Kutu içeriğini bilmiyorum maalesef, eğer sadece DP çıkıyorsa ihtiyacınız var ancak HDMI 2.0 falan da çıkarsa ihtiyacınız yok.
Ben dediğim gibi kutu içeriğini bilmiyorum, bilen bir arkadaş varsa söyler.
incii
Uzman
HDMI 2.0 kablo almanız gerek. Çıkan kablolar DP to DP oluyor. Laptopa takamazsınız.
Şu videoda @Recep Baltaş hocam HDMI kabloyla 120 Hz'e kilitliyiz diyor. HDMI kullanırsam maksimum 120 Hz mi kullanabilirim?HDMI 2.0 kablo almanız gerek. Çıkan kablolar DP to DP oluyor. Laptopa takamazsınız.
incii
Uzman
HDMI 2.1 desteği var, 1080p'de 120 Hz gibi bir kilidin olması mümkün değil.Şu videoda @Recep Baltaş hocam HDMI kabloyla 120 Hz'e kilitliyiz diyor. HDMI kullanırsam maksimum 120 Hz mi kullanabilirim?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
7.000 TL bütçeye yüksek Hz monitör önerisi
- Leon Scott Kennedy
-
-
-