3.000-3.200 TL bütçe ile ikinci el 1080p monitör önerisi

Bütçe
3.000-3.200 TL
Yer
Kaer Morhen
Sıfır olursa tabii daha iyi olur ama bu bütçeye düzgün sıfır yok sanırım. İkinci el alırsam Param Güvende ile alacağım. Sadece hikâyeli oyunlar oynuyorum. Şu an laptop kullanıyorum, ona bağlayacağım. Yakın zamanda laptopu satıp masaüstü bir sisteme geçeceğim. 1080p, 144 Hz ve en azından orta kalite bir şey önerebilir misiniz?

Bu kadar ucuza bu kadar özellikli bir şey beklemiyordum. Direkt alayım mı Fazeon iyi midir? Bozulmasın, sorun çıkarmasın yeter.
Kalitesi fena değil ya.
%99 sRGB gibi bir renk doğruluğuna ve 5 ms gtg değerine sahipti diye hatırlıyorum.
Bozulacağını pek sanmıyorum. Fazeon öyle fason bir marka değil.

Kalitesi fena değil ya.
%99 sRGB gibi bir renk doğruluğuna ve 5 ms gtg değerine sahipti diye hatırlıyorum.
Bozulacağını pek sanmıyorum. Fazeon öyle fason bir marka değil.
Teşekkür ederim alacağım şimdi. Laptopa bağlamak için ekstra bir ürün almam gerekiyor mu?

Teşekkür ederim alacağım şimdi. Laptopa bağlamak için ekstra bir ürün almam gerekiyor mu?
Kutu içeriğini bilmiyorum maalesef, eğer sadece DP çıkıyorsa ihtiyacınız var ancak HDMI 2.0 falan da çıkarsa ihtiyacınız yok.
Ben dediğim gibi kutu içeriğini bilmiyorum, bilen bir arkadaş varsa söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…