Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000-3500
Kablolusunu kullanıyordum güzeldi ama menteşesi kırılınca HyperX avrupayla iletişime geçip değişim aldım (TR ile geçince en ufak şeyde sorun çıkartıyorlar diye duymuştum.) sonra gelen kulaklığı kardeşime verip kulak içi kulaklığım olan moondrop chu-2'yi kullanmaya başladım, kablosuzu hakkında deneyimim yok.
- Makaleler
- 43
Bütçenizin içerisinde Logitech G435 var.
www.akakce.com
Ancak, bütçeyi biraz aşabilirim derseniz @Toby Fox'ın attığı kulaklık daha iyi olur.
Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ancak, bütçeyi biraz aşabilirim derseniz @Toby Fox'ın attığı kulaklık daha iyi olur.
3.399 TL idi attığım kulaklık hocam. Bütçeyi aşmıyor yani.Bütçenizin içerisinde Logitech G435 var.
![]()
Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Mavi Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pazaryeri fiyatı 4.300 olmuş bir anda, şaka gibi.
Vatan'da hâlâ 3.399 TL.
groff
Başarılı
3.399 TL idi attığım kulaklık hocam. Bütçeyi aşmıyor yani.
Pazaryeri fiyatı 4.300 olmuş bir anda, şaka gibi.
Vatan'da hâlâ 3.399 TL.
Vatan Bilgisayar'dan kulaklığı aldım önerileriniz için teşekkürler.
Bu arada sipariş verdikten 1 2 saat sonra anlık olarak kullandığım kulaklığın sol tarafı ses vermemeye başladı iyi denk geldi.
Son düzenleme: