Bütçe
3.000-3.500 TL

Yugen

Başarılı
Elimde Dareu EK75 Pro mekanik klavye var. Ama bu aralar klavyede geç algılama ve tuşlarda takılmalar var. Onun yerine F/P olarak manyetik veya mekanik switch klavye önermenizi istiyorum. Genelde FPS üzeri oyunlar oynuyorum. Geçikmenin daha az olması, tuşların kaliteli olması, en azından 2-3 yıl kadar sağlam şekilde kalması, minimum %75 tuş sayısı olması önemli kısımlar bunlar. Manyetik kablolu olabilir, mekanikte kablosuz olsa daha iyi olur. Ve manyetik ile mekanik arasındaki farklar, oyunlarda veya sağlamlık, çeşitlilik vs. etkisi nedir? Ona göre önerilerinizi bekliyorum, 2 tür için de.

@Toby Fox @michaelscofield sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Manyetik olarak bunlara bakabilirsiniz.

Mekanik olarak Eforsuz koduyla buna bakabilirsiniz. Renk olarak belki size uymayabilir ama fiyatına göre sunduğu özellikler süper.

Gameraider K1 he ile VGN V2 ikisi arasındayım. FPS tryhard oynadığım zamanlarda oluyor. Dediğim gibi öncelik uzun ömürlülük. K1 he çok mu kötü olur hissiyat olarak. VGN ise çok hoş duruyor ne yalan söyleyeyim ve özellikleride dediğiniz gibi iyi. Manyetiğin çok bir aman aman esprisi yoksa VGN çekebilirim. @Toby Fox

@Yugen,

Gust Switch (Linear): Hi-Fi ses, pürüzsüz ve hızlı (43gf).
Arctic Fox (Tactile): Tıklamalı, net ve canlı ses (56gf).
Azoth (Linear): "Mahjong" taşı sesi, güçlü geri tepme (43gf).
Glacier (Linear): Tamamen şeffaf gövde, pürüzsüz his (43gf).
Blizzard (Linear): Hafif basım gücü, yorgunluk önleyici (37gf).
Dynamic Gold (Linear): Hızlı tepki, toz geçirmez yapı (45gf).

Liste böyle. Zaten hepsi stokta yok. Kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Zaten sadece Blizzard, Azoth, Gust var stokta. GF ise tuşun sertliği.

Anladım biraz daha araştıracağım. K1 de üzmez diye düşünüyorum kötü yorum pek okumadım. Yenilikcilik açısından oda beni cezbediyor ama işte kalitesi ne kadar iyidir bilemiyorum @Toby Fox