Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Selamlar,

Sistemin şöyle:
  1. Gigabyte B650 Eagle AX
  2. Ryzen 5 7500F
  3. RTX 4060
  4. 32 GB RAM
  5. Dark N10 Pro kasa
Elimde PSU olarak Simplicity HPG-600ST-T12S 600W var ve artık PSU'yu yenilemek istiyorum. Hem belirlediğim bütçede en kaliteli olanı hem de modüler olmasını istiyorum. Bu bütçede modüler PSU istemek biraz şımarıklık olabilir ama yine de şansımı demek istedim.

Bir de hayatıma hep RTX 4060 ile devam etmeyeceğim. Siz RTX 5070/5070 Ti veya RX 9070 XT ayarında bir ekran kartı kullanacakmışım gibi, ileriye dönük watt miktarına sahip bir PSU önerirseniz sevinirim.

Umarım belirttiğim bütçede üzmeyecek modüler PSU vardır.

@Andar Han, @Oreki arkadaşlar sizleri de sessizce takip ettiğim için biliyorum, PSU bükücüsünüz. Müsait olduğunuzca yardımcı olmak isterseniz tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Spock, teşekkür ederim. Bir de yine üzmeyecek Gen5/750W ama modüler bir PSU önerebilir misin?

Buyurun hocam. Geç dönüş için kusura bakmayın. Attığım bütün ürünlerde bütçeni biraz zorlaman gerekecek maalesef.

@Spock tekrar teşekkür ederim, estağfurullah erken dönüş yapmak zorunda değilsin.

Buna mecbursam madem o halde bütçeyi arttıracağım elbet, yapacak bir şey yok. Başka arkadaşlar da öneride bulunur diye akşama kadar beklerim. Öneride bulunan olmazsa seninkilerden birini alırım.

Başka öneri gelmediğine göre RM750e satın alıyorum o halde. Tekrar teşekkür ederim @Spock.

Son düzenleme: