Anakartınız üst seviye değilse alınmaz. Jaktan ses alıcak ve tamamen anakarta bağlı. Cloud 3 dahili ses kartı ile geliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?shockedblackguy
Üstün
Fifine H6 veya Cloud 3 en doğrusu olacaktır.
Alınmaz Fifine H6 modeliyle kıyaslama yaparsak ses kalitesi rahatlık mikrofon kalitesi ses kartı olması her anlamda Fifine H6 çok çok daha iyi bir kulaklık.
Tercihim yine H6 olurdu HP'ye geçtikten sonra Cloud'lar bozdu eski ses kalitesi gitti seste robotikleşme sağdan soldan gelen sesler dip ses sorunları başladı üstelik bu konuyu yaşayanlar da öyle üç beş kişi değil fazlaca insan bu sorunlardan muzdarip durumda yani bu devirde Cloud devri bitmiştir bana göre Cloud 2 belki alınır ama oda eski bir kulaklık.
Son düzenleme:
shockedblackguy
Üstün
Abarttığınız kadar kötü bir durum yok. Yenisini gönderiyorlar arkadaşlar da söyledi forumdaki. Ben olsam ben de H6 alırım ama.Alınmaz Fifine H6 modeliyle kıyaslama yaparsak ses kalitesi rahatlık mikrofon kalitesi ses kartı olması her anlamda Fifine H6 çok çok daha iyi bir kulaklık.
Tercihim yine H6 olurdu HP'ye geçtikten sonra Cloud'lar bozdu eski ses kalitesi gitti seste robotikleşme sağdan soldan gelen sesler dip ses sorunları başladı üstelik bu konuyu yaşayanlar da öyle üç beş kişi değil fazlaca insan bu sorunlardan muzdarip durumda yani bu devirde Cloud devri bitmiştir bana göre Cloud 2 belki alınır ama oda eski bir kulaklık.
@20349, @shockedblackguy, ben deri pedden nefret eden biriyim bunun kumaş pedini nereden bulablirim peki.
shockedblackguy
Üstün
Bu olabilir belki. Ama pahalı.@20349, @shockedblackguy, ben deri pedden nefret eden biriyim bunun kumaş pedini nereden bulablirim peki.
@20349, @shockedblackguy, ben deri pedden nefret eden biriyim bunun kumaş pedini nereden bulablirim peki.
Kulaklık pedleri Fifine H6 H8 H9 7.1 yedek Kulak Yastıkları kulaklıklar Kulaklıklar Yumuşak Örgü kumaş Bellek Kapakları Sünger Protein - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Alınmaz stringerlar daha berbat.
Hayır.
Yeni konular
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-