All rounder değil, tek iemin bu olacaksa önermem.teşekkür ederim.
Hocalarım selamlar Kiwi ears Etude hakkında bilginiz var mı ses karakterine baktım da hoşuma gitti açıkcası sarı sitede buldum satan
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-3.500 TL
erdem06
Gelişen
4250 hocam, bir de elin kbear kb02 var 2750 demiş ona da 0 kapalı kutu
- Makaleler
- 23
O saticiyi taniyorum. Bence butce 4.000 ustundeyse EG280 bakin Wraith'den.4250 hocam, bir de elin kbear kb02 var 2750 demiş ona da 0 kapalı kutu
erdem06
Gelişen
Satıcı ile ilgili mi dediniz hocam yoksa daha bir kulaklık mıdır ? Yani bu armatür sayısı sürücü sayısı arttıkça daha iyi bir kulaklık denilir mi bir IEM için, çok soru sordum kusura bakmayın lütfen.O saticiyi taniyorum. Bence butce 4.000 ustundeyse EG280 bakin Wraith'den.
Ne kadar çok sürücü o kadar iyi ses diye bir şey yok. Tabii ki fiyat arttıkça farklı türde, birden fazla sürücüler görmeye başlıyoruz, ancak önemli olan işin mühendisliği, sürücülerin nasıl konfigüre edildiği.Satıcı ile ilgili mi dediniz hocam yoksa daha bir kulaklık mıdır ? Yani bu armatür sayısı sürücü sayısı arttıkça daha iyi bir kulaklık denilir mi bir IEM için, çok soru sordum kusura bakmayın lütfen.
- Makaleler
- 23
Daha fazla sürücü daha iyi IEM anlamına gelmiyor. Meze Astru modeli bunu kanıtlayan örneklerden.Satıcı ile ilgili mi dediniz hocam yoksa daha bir kulaklık mıdır ? Yani bu armatür sayısı sürücü sayısı arttıkça daha iyi bir kulaklık denilir mi bir IEM için, çok soru sordum kusura bakmayın lütfen.
erdem06
Gelişen
eg280 daha iyidir diyorsunuz yani satıcıyla ilgili demediniz. Peki dac olarak ne dersiniz ihtiyaç var mı hocam pc'de kullanırken falanDaha fazla sürücü daha iyi IEM anlamına gelmiyor. Meze Astru modeli bunu kanıtlayan örneklerden.
Kendi dacı yeter. Ama ben eg280 önermemeg280 daha iyidir diyorsunuz yani satıcıyla ilgili demediniz. Peki dac olarak ne dersiniz ihtiyaç var mı hocam pc'de kullanırken falan
- Makaleler
- 23
Satıcıyla alakalı demedim evet. DAC içinden çıkıyor IEM'in zaten. Ekstra DAC ihtiyacı bulunmuyor.eg280 daha iyidir diyorsunuz yani satıcıyla ilgili demediniz. Peki dac olarak ne dersiniz ihtiyaç var mı hocam pc'de kullanırken falan
erdem06
Gelişen
sizin öneriniz nedir hocam
teşe
teşekkürlerSatıcıyla alakalı demedim evet. DAC içinden çıkıyor IEM'in zaten. Ekstra DAC ihtiyacı bulunmuyor