3.000-3.500 TL'ye kasa önerisi

CagdasMinik

Çalışkan
Merhaba, bu fiyat aralığında alınabilecek boş kasa hangisi? Bana kalsa RGB falan olmayan bir şey isterim ama artık herhalde ışıksız bir şey yok gibi.

Ben şunları buldum. Kasa fanları sessiz çalışsın ve geniş olsun içi yeterli.
Corsair 3000D RGB Airflow.

Dark Guardian 2.500 TL.

Dark maxima V30 3.300 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yan tarafı cam olsun istiyorum.
Bu kasa nasıl ?
BITFENIX Enso Mesh ARGB USB 3.0 Mid Tower E-ATX destekli Gaming Kasa (ESM-150-KKWGK-4A)

Işıksız isteyip tam RGB'ye kaçmanız da ne bileyim . Bence alınmaz eski bir kasa fiyatını da hak etmiyor.
Valla bulamadımki başka her parçada bir limitim var ama limiti 2-3 bin yukarıya cıkarıyorum para kalmıyor sonrasındada
aslında güzel kasa bulunur ama pahalı

vallahi bulamadımki başka her parçada bir limitim var ama limiti 2-3 bin yukarıya cıkarıyorum para kalmıyor sonrasındada
Aslında güzel kasa bulunur ama pahalı

Attığım kasayı alabilirsin. Dahili 4 fan ile geliyor. Üstü 360mm sıvı soğutma destekli ayrıca PSU Shroud'a ve yana 2x120mm fan takabiliyorsun. Fiyatına göre olanakları gayet iyi bir kasa. Eğer akvaryum kasa tercih etmeseydim doluluğu nedeni ile kesinlikle bunu tercih ederdim.

şimdi baktım sizinkine tekrardan ilk baktıgımda youtube da bir videoya baktım yan kısmı normal kapaktı. Aslında buda cammış şimdi fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…