Bütçe
3.000-3.500 TL

LH44

Üstün
Yer
Aydın
Selamlar,

Babama hediye olarak alacağım. Bütçem 3.000 TL; değecek bir şey varsa 500 TL daha çıkarım, üstü olmuyor. Kendisi film/dizi izlemek ve müzik dinlemek için kullanacak. Denk gelirse arada aramalar için de kullanacak; aramalar film/dizi kadar elzem değil.

Şimdiden teşekkürler.

@michaelscofield, @21312, @Simon

Önerin için teşekkürler Efe'cim, ancak ikisine de çıkamam maalesef. 3.000, değecek bir şey varsa 3.400-3.500 sınır.

Edit: İlki bütçedeymiş, ancak pembe "?".

Tahmin etmiştim, teşekkür ederim. 😃

https://share.google/oTvfFtOkRSo1OvbjR
@21312, Q21i'ye kıyasla nasıldır?

Son düzenleme:
Yeni gördüm mesajını hocam, kusura bakma.

Maalesef olmaz. Ev zaten kulak içi kaynıyor. 😃
Anker Soundcore Q21İ NC ve Baseus Bass BH1 NC arasında kaldım ben.
Q21i NC bu fiyata alınmaz ne yazık ki. 2.5K çok. Bunu alabilirsin. Q21i NC'den en büyük farkı ANC olmaması. Fakat fiyatı bayağı iyi. Memnun eder.

Bütçenin tamamını kullanmak istersen bunu öneririm. Hem ANC'si var hem de 151 saat gibi bir şarj ömrüne sahip.

@Simon, hocam Baseus hakkında yorumun nedir peki?
Guzele benziyor. Kullanici yorumu olarak bir olumsuzluk gormedim. Eger icine sindiyse alinabilir bir model. Baseus daha cok bass'a odaklanmis bu modelinde. Modelin isminde bass kelimesi geciyor zaten. Bu arada eger ANC onemli degilse Q11i'yi de dusunebilirsin.

Guzele benziyor. Kullanici yorumu olarak bir olumsuzluk gormedim. Eger icine sindiyse alinabilir bir model. Baseus daha cok bass'a odaklanmis bu modelinde. Modelin isminde bass kelimesi geciyor zaten. Bu arada eger ANC onemli degilse Q11i'yi de dusunebilirsin.

Tamamdır hocam.

@Simon, @21312 yardımlarınız için çok teşekkürler.

Son bir sorum olacak "gaming" tarafından bir öneriniz olur mu peki? Mchose V9 Pro, ATK Neptune N9 vb.
@Simon, @21312

Son düzenleme: