Bütçe
3.000-3.500
Bende diğerleri arasından onları önerdim.

Dia eloda manyetik işini görür diye önerdim. Eğer pek önemli değilse yunzii B75 Pro alabilir.

Manyetik klavyeler bence sadece genç insanlar için bir pazarlama stratejisi evet avantajı var ama şahsen bunu hissetmek zor ve şahsen 4 5 bin TL'ye deyeceklerini düşünmüyorum sonuçta yine bu yetenekle alakalı 5 6 bin TL bir klavye ile mouse a verince +5 6 adam vurucaksınız vurmayacaksınız.

Manyetik klavyeler bence sadece genç insanlar için bir pazarlama stratejisi evet avantajı var ama şahsen bunu hissetmek zor ve şahsen 4 5 bin TL'ye deyeceklerini düşünmüyorum sonuçta yine bu yetenekle alakalı 5 6 bin TL bir klavye ile mouse a verince +5 6 adam vurucaksınız vurmayacaksınız.
Önerdiğim manyetik klavyeler 2.5K ve 3.9K fiyatında.

Hissetmek gayet kolay. 2 bin TL'ye bile alınabilecek kaliteli manyetik switch klavyeler var.

Hocam AK820 Max HE alacaktım ama sonra x75 modelini gördüm ve kararsız kaldım. Hangisini almalıyım.

Konuyu hortlatıyor gibiyim...
AK820 Max HE modeli klavye aldım, herkese ilginizden dolayı teşekkür ederim. Uzun süredir kullanıyorum boş vaktimde bir incelemesini de paylaşacağım.

Son düzenleme: