Bütçe
3.000-3.500 TL
Yer
Kaer Morhen
Her ay 1 parça alarak yavaş yavaş bir sistem toplamak istiyorum. En sonda laptopumu satıp ekran kartı alarak bitirmeyi düşünüyorum. İlk olarak monitör almak istiyorum, çünkü laptopla da kullanacağım sistemi toplayana kadar. Aslında gönlüm 144 Hz'den yana ama bütçem maksimum 3.500 TL. Daha yukarısına çıkmaz maalesef. Şu monitör alınır mı?

Şunu buldum ikinci elde 2500 TL. Alınır mı? Sadece hikayeli oyun oynuyorum yani 60 Hz kötü olur mu hikayeli oyunlarda?

Son düzenleme:
Her ay 1 parça alarak yavaş yavaş bir sistem toplamak istiyorum. En sonda laptopumu satıp ekran kartı alarak bitirmeyi düşünüyorum. İlk olarak monitör almak istiyorum, çünkü laptopla da kullanacağım sistemi toplayana kadar. Aslında gönlüm 144 Hz'den yana ama bütçem maksimum 3.500 TL. Daha yukarısına çıkmaz maalesef. Şu monitör alınır mı?

Ktc H25T7 bakın idefixten normalde 3850 bende 300 TL kupon kodu var isterseniz vereyim onu kullanın.

İkinci elde 2500 liraya HP 27o buldum hocam. 27 inç 1080p ama 60 Hz. Sadece hikayeli oyunlar oynuyorum 60 FPS yeterli olabilir ileride daha iyisini alıp bunu yan monitör yapabilirim. Sizce 60 Hz almak mantıklı mı?

Yani hikayelide yetebilir ama CS Valorant gibi rekabetçi oyunlara geçerseniz yetmez bir de önceden 144 ya da üstü Hz değerlerine sahip bir monitör kullanıp 60Hz düşerseniz farkı bariz görürsünüz 60 Hz de mousdaki imgeç çok yavaş hareket ediyor gibi gelebilir.

Yani hikayelide yetebilir ama CS Valorant gibi rekabetçi oyunlara geçerseniz yetmez bir de önceden 144 ya da üstü Hz değerlerine sahip bir monitör kullanıp 60Hz düşerseniz farkı bariz görürsünüz 60 Hz de mousdaki imgeç çok yavaş hareket ediyor gibi gelebilir.

Vallahi hocam bütçeyi ayarlamaya çalışacağım eğer ayarlayamazsam mecbur idare edeceğim 60 Hz ile. Sağ olun.