Bütçe
3.000-3.500 TL

Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Yıllardır aynı mouseları kullanıyorum :D Gamepower Ursa ve DeathAdder Essential. Açıkçası ikisi de işimi görüyor ve memnun sayılırım. Ancak diğer ekipmanların yanında biraz dandik kalıyorlar ve biraz fazla ses çıkarıyorlar.

Tutuşum yarım claw grip gibi bir şey; tam değil ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için kullanacaksanız kablosuz olarak ben scyrox V8 modelinden memnunum. Claw tutuş için uygun bir mouse.

Oyun için kullanacağım. Ancak o kadar fazla rekabetçi oynamıyorum; daha basit oyunlarda takılıyorum.

Benim için hissiyatı güzel olsa yeterli açıkçası, bir de scroll wheel falan yay sesi çıkarmıyorsa tadından yenmez.

Oyun için kullanacağım. Ancak o kadar fazla rekabetçi oynamıyorum; daha basit oyunlarda takılıyorum.

Benim için hissiyatı güzel olsa yeterli açıkçası, bir de scroll wheel falan yay sesi çıkarmıyorsa tadından yenmez.
Yani açıkcası malzeme kalitesi tabi ki muazzam bir mouse değil ama yani hafifliği ve tutuşu falan beni baya cezbetti. Sonuçta 36gr bir mouse. Ses konusuna bir yorum yapamayacağım :(

Genel önerilerScyrox gibi kablosuz 1k-8k PAW3395 Mouse'lar olacaktır hocam.
Tutuş tipi, renk, dongle, sensör gibi konularda kendi zevkinize de göre tercihte bulunabilirsiniz.
Wraith'ten almanızı tavsiye ederim ve ayrıca alışveriş kampanyası olan bir bankaya üyeyseniz çok daha tatlı olur.
ATK A9 Plus'a bütçem yetmişti firmadan memnunum, yeni mouse istesem yine bakacağım yer Wraith olur.

Genel önerilerscyrox gibi kablosuz 1k-8k PAW3395 Mouse'lar olacaktır hocam.
Tutuş tipi, renk, dongle, sensör gibi konularda kendi zevkinize de göre tercihte bulunabilirsiniz.
Wraith'ten almanızı tavsiye ederim ve ayrıca alışveriş kampanyası olan bir bankaya üyeyseniz çok daha tatlı olur.
ATK A9 Plus'a bütçem yetmişti firmadan memnunum, yeni mouse istesem yine bakacağım yer Wraith olur.

Reşit değilim. Pazartesi günü İş Bankası İlk İmza Hesabı açacağım kendime. Bir de Nays hesabımı onaylattıracağım.
Görünüş olarak sade tasarımlı, siyah ve düz bir mouse tercih ediyorum açıkçası. Mevcut klavyeme uyacak bir mouse aradım ancak bulamadım çok fazla.

1769758869034.webp

Reşit değilim. Pazartesi günü İş Bankası İlk İmza Hesabı açacağım kendime. Bir de Nays hesabımı onaylattıracağım.
Görünüş olarak sade tasarımlı, siyah ve düz bir mouse tercih ediyorum açıkçası. Mevcut klavyeme uyacak bir mouse aradım ancak bulamadım çok fazla.

Eki Görüntüle 222757

Hocam biraz bütçenizi aşıyor ama şöyle bir güzellik var tam sizlik;

1769762576231.webp

https://wraithesports.com/products/atk-blazing-sky-x1-v2-wireless-mouse?variant=49840222503105 (Ultimate 2.0 metalik kırmızı)