Bütçe
3.000-3.500 TL
Geçen sene 4K vermiştim Logitech G502X Plus almıştım. Şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum. Aşırı keyifli bir cihaz. İçinde hibrit optik sensörlü switch'leri var, kolay kolay bozamazsın.

Geçen sene 4K vermiştim Logitech G502X Plus almıştım. Şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum. Aşırı keyifli bir cihaz. İçinde hibrit optik sensörlü switch'leri var, kolay kolay bozamazsın.
Terletme olayı nasıl? Normal insanlara nazaran çok fazla terliyor ellerim. Özel ilaç kullanıyordum bi' ara. Şimdiki kullandığım mouse sürekli rahatsız ediyor.

Terletme olayı nasıl? Normal insanlara nazaran çok fazla terliyor ellerim. Özel ilaç kullanıyordum bi' ara. Şimdiki kullandığım mouse sürekli rahatsız ediyor.
Benim elimi terletmiyor. Bu konuda bir araştırma yapıldı mı bilmiyorum ama avcunuzun oturduğu yeri boşluklu olan tasarımlı fareler var. Belki onlar iyi gelebilir. Şunun gibi bir şeyden bahsediyorum. Darmoshark M2 Pro Magnezyum Wireless Mouse

Hocam hiperhidroz bende de var driclor al veya iyonotofrez makınasi benim eller damla damal iyontofrez cihazı kullanıyorum menunum.

Hocam hiperhidroz bende de var driclor al veya iyonotofrez makınasi benim eller damla damal iyontofrez cihazı kullanıyorum menunum.
Gece yatmadan sürülen bir krem var güncelde kullanıyorum da ismi aklıma gelmedi şimdi, o da baya etkili ama hissizleştiriyor biraz.
Sanki elimle un karıştırmışım gibi oluyor.

Konuya gelirsek bu delikli mouse'lerin içine toz kaçma, toz kaçsa sorun yapma ihtimali var mıdır? Meraktan soruyorum.

Gece yatmadan sürülen bir krem var güncelde kullanıyorum da ismi aklıma gelmedi şimdi, o da bayağı etkili ama hissizleştiriyor biraz.
Sanki elimle un karıştırmışım gibi oluyor.

Konuya gelirsek bu delikli Mouse'lerin içine toz kaçma, toz kaçsa sorun yapma ihtimali var mıdır? Meraktan soruyorum.

Driclor veya tereson işte delikli toz kacıyor ama içeçek dökülse direkt anakarta geliyor ondan önermiyorum pek delikli.