Resmi satıcılara bak yoksa sıkıntı yaşarsın ürünün nerede satıldığı değil kimin sattığı önemli.
Resmi satıcılarda çok pahalı 5.000 TL'den başlıyor aynı kit. Tabii bende onu öneririm sorun yaşamasın.
Resmi satıcılara bak yoksa sıkıntı yaşarsın ürünün nerede satıldığı değil kimin sattığı önemli.
Türkiye'de herkes DDR5 sistem toplayamaz çünkü öyle bir ülke değil maalesef. Hem DDR4 hala iş görüyor bence ama tabii DDR5 çok daha iyi.
İşlemciyi zaten Amazon'dan kutusuz fansız olarak aldım hem satması zor olur hem de pek uğraşmaya değecek gibi hissettirmiyor ve anakart da epey eski. Tavsiye çok mantıklı geliyor ama hazırda en az bir 5bin+ lazım gibi benim değiştirmem için e tabii bir de zaman lazım aslında bende o da var genç adamım sonuçta lakin bilgisayar bağımlılığı diye buna diyorlar sanırım.
Maalesef yok hocam şuan hiçbir modül bilgisayardan mahrumum. 2x8 az olur hocam yani bu sistem en az bi 2 sene kadar DDR4 kalacak zaten en iyi ihtimalle 1 sene kalır ama sanmıyorum. 2x16ya ikna oldum zaten.Resmi satıcılara bak yoksa sıkıntı yaşarsın ürünün nerede satıldığı değil kimin sattığı önemli.
Yatırım değil ölü yatırım 5600'ü 64 GB RAM ile kullansan ne olacak bosuna masraf yapma onun yerine depolamanı falan arttır. Şu an elinde hiç modül var mı ona göre 2x8 veya isteğe göre 2x16 modül önerisi yapabilirim.
Maalesef yok hocam şu an hiçbir modül bilgisayardan mahrumum. 2x8 az olur hocam yani bu sistem en az bir 2 sene kadar DDR4 kalacak zaten en iyi ihtimalle 1 sene kalır ama sanmıyorum. 2x16ya ikna oldum zaten.
Ekran kartın nedir? Kullanım amacına bağlı olarak param cebimde kalsın diyorsan 2x8 yeterli. 1 sene rahatlıkla taşır seni.
RX6600. fiyat olarak geçrekten çok fark varsa belki olabilir ama abimin pek ikna olacağını düşünmüyorum. GTA6'nın bile 20-30 GB tüketeceğini iddia ediyor ama zaten o vakite kadar ben istesem de istemesem de geçerim DDR5'e.
Sadede geleyim. Hiç dikkat etmedim ama oyun oynarken arkada 32 GB'nin rahatlından dolayı Chrome'da birden fazla sekme genelde açık oluyor Discord da çoğu vakit açık. 1 YouTube sekmesi bile 700-1000 MB RAM harcıyor ortalama. Ayrıca Minecraft'ta mod kurma hayalim de var RAM'lerim sahte çıktığı için yapamadım ama 16 GB modlu Minecraft için benim bildiğim üzere biraz az. Ufak şeyleri çok büyük dert edindim şu an farkındayım ama 1 kere dolandırıkdıktan sonra bir de pişman olmaya hiç niyetim yok.
GTA 6 oynama amacı varsa RAM'den önce ekran kartı güncellenmeli.