Öncelikle iyi günler ve iyi cumalar arkadaşlar, arkadaşım yeni bir sistem topluyor ve bana kanka 3-4 bin TL arası gaming kulaklık önerir misin dedi. Kulaklık piyasasına çok hakim değilim. Arkadaşım tüm oyunları oynamaktadır. Önceliği tabii ki de FPS oyunları Valorant, CS vb. Güzel bir kulaklık önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?jager
Becerikli
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tık
teşekkür ederim![]()
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkwww.mediamarkt.com.tr
jager
Becerikli
Rica ederim bu fiyat bandında alına bilecek iyi ve kaliteli bir ürün kendim yıllardır Cloud 2 kullanıyorum ve çok memnunum şüphesiz Cloud 3'te iyidir.
Ben de yıllarca cloud II kullandım, şu an corsair geçtim ama hyper x kalitesini de unutmak mümkün değil. Cloud III de driver ile alakalı sıkıntılar var diyenler gördüm bazı yerler de, bazıları ise hiç bir sıkıntı olmadığını söylüyor. Bakalım hayırlısıRica ederim bu fiyat bandında alına bilecek iyi ve kaliteli bir ürün kendim yıllardır Cloud 2 kullanıyorum ve çok memnunum şüphesiz Cloud 3'te iyidir.
jager
Becerikli
hocam bende az ses sorunu vs duyuyorum ama denemekte fayda var veya cloud 4ün çıkmasını beklicez ben cloud 2den okadar memnunumki 2.elini almayı düşünüyorum sıfırı 6k şu anBen de yıllarca cloud II kullandım, şu an corsair geçtim ama hyper x kalitesini de unutmak mümkün değil. Cloud III de driver ile alakalı sıkıntılar var diyenler gördüm bazı yerler de, bazıları ise hiç bir sıkıntı olmadığını söylüyor. Bakalım hayırlısı
Daha uyguna satan yerler var. Mediamarkt tercih etmenizi önermem.
www.akakce.com
En ucuz fiyata N11 kendisi satıyor. Sorun yaşamazsınız.
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz fiyata N11 kendisi satıyor. Sorun yaşamazsınız.
Son düzenleme:
jager
Becerikli
Daha uyguna satan yerler var. MediaMarkt tercih etmenizi önermem.
![]()
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mağaza yeri satıcılarına güvenmiyorsanız da Hepsiburada kendisi de satıyor.
Resmi yerler daha okey ben onu model önerisi olarak attım hem.
Resmi yerler daha okey ben onu model önerisi olarak attım hem.
N11 de resmi.
jager
Becerikli
Satıcılar?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-