Evet, koyu modda pek dikkat etmemişim. Ama en ucuz fiyata direkt N11 kendisi satıyor. Mediamarkt o eskimiş Alman kafasından dolayı, mağazadakileri besleyeceğim veya böyle cahil kullanıcıyı avlayacağım diye yüksek fiyattan satıyorlar. Üstüne daha önceden bir fare almıştım, kullanılmış ve iade edilmiş ürün göndermişlerdi. Bununla ilgili araştırma yaparsanız çok fazla şikayet çıkıyor.

2024-12-13_10-30.webp

2024-12-13_10-31.webp

Hatta N11 kupon veriyorsa daha uyguna geliyor.

2024-12-13_10-33.webp

Evet, koyu modda pek dikkat etmemişim. Ama en ucuz fiyata direkt N11 kendisi satıyor. Mediamarkt o eskimiş Alman kafasından dolayı, mağazadakileri besleyeceğim veya böyle cahil kullanıcıyı avlayacağım diye yüksek fiyattan satıyorlar. Üstüne daha önceden bir fare almıştım, kullanılmış ve iade edilmiş ürün göndermişlerdi. Bununla ilgili araştırma yaparsanız çok fazla şikayet çıkıyor.

Eki Görüntüle 106865

Eki Görüntüle 106866

Hatta N11 kupon veriyorsa daha uyguna geliyor.
kendi satıyosa okey

Öncelikle iyi günler ve iyi cumalar arkadaşlar, arkadaşım yeni bir sistem topluyor ve bana kanka 3-4 bin TL arası gaming kulaklık önerir misin dedi. Kulaklık piyasasına çok hakim değilim. Arkadaşım tüm oyunları oynamaktadır. Önceliği tabii ki de FPS oyunları Valorant, CS vb. Güzel bir kulaklık önerir misiniz?
Logitech, Rampage tavsiye ederim.