Bütçe
3.500 TL

yamanchini

Uzman
Öncelikle herkese iyi forumlar dostlar.

Gaming laptopum için kablosuz klavye arayışındayım. Bütçem 3.000-3.700 TL civarında. Biraz araştırdım ancak kablosuz manyetik klavyeler sanırım bu bütçenin biraz üzerinde kalıyor. Bu nedenle kablosuz, fiyatına değecek bir mekanik klavye arıyorum.

Klavyenin kablosuz, %75 düzende ve sessiz olması benim için önemli. Blue switch gibi fazla sesli, şakır şakır çalışan switchleri istemiyorum.

Araştırırken karşıma çıkan bazı modeller:
  • Hi75C Pro
  • Attack Shark X85 / X85 Pro
  • Attack Shark X87 Ultra
  • MCHOSE G75 Pro
  • Beast 75
  • VGN Neon75 Pro
Özellikle Hi75C Pro inanılmaz fazla önerilmiş ancak maalesef şu anda stokta bulamıyorum.

Diğer modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu modellerden birini almak mantıklı mı, yoksa özellikle Hi75C Pro'nun tekrar stoğa girmesini mi beklemeliyim?

Aula F75 de bakabilirsiniz beğenilen klavyelerden, fiyat/performans olarak güzel. F99 kullanan arkadaşlarım var sesi de güzel ve creamy çıkıyor.
bütçe olarak 3k üzerine çıkınca 2700 lere düşmek kaliteyi düşürüyormuş gibi hissettiriyor tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Uzun vadede anlık kapanmalar yaşayanlar olmuş F75 de o yüzden aula'lara çok bakmadım

Öncelikle herkese iyi Sosyaller dostlar.

Gaming laptopum için kablosuz klavye arayışındayım. Bütçem 3.000-3.700 TL civarında. Biraz araştırdım ancak kablosuz manyetik klavyeler sanırım bu bütçenin biraz üzerinde kalıyor. Bu nedenle kablosuz, fiyatına değecek bir mekanik klavye arıyorum.

Klavyenin kablosuz, %75 düzende ve sessiz olması benim için önemli. Blue Switch gibi fazla sesli, şakır şakır çalışan switchleri istemiyorum.

Araştırırken karşıma çıkan bazı modeller:
  • Hi75C Pro
  • Attack Shark X85 / X85 Pro
  • Attack Shark X87 Ultra
  • MCHOSE G75 Pro
  • Beast 75
  • VGN Neon75 Pro
Özellikle Hi75C Pro inanılmaz fazla önerilmiş ancak maalesef şu anda stokta bulamıyorum.

Diğer modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu modellerden birini almak mantıklı mı, yoksa özellikle Hi75C Pro'nun tekrar stoka girmesini mi beklemeliyim?

Leobog'un stoku yok. VGN almak en mantıklısı bu durumda.

Şimdi baktım. Beast'te yok. Alınmaz ama bakayım dedim. Aula F75 pahalı bu fiyat bandı için. MCHOSE ve Attack Shark yazılımsal sorunlu. Bence beklemek daha sağlıklı bir seçim olur.
Aula pahalı derken kalitesine göre fiyatı mı yüksek demek istedin. Çünkü satış fiyatı olarak 2800 lerde.

G75 Pro'da bir sıkıntı yaşamaz bildiğim kadarıyla manyetik modellerde sorunlu Firmware olabiliyor.
Hocam bir yandan G75 pro da kafamda çünkü mchose x9 pro kulaklık kullanıyorum , klavye ile beraber bir mchose setup fena olmazdı diye ancak klavye hakkında pek bilgim yok ve fazla da önerilmemiş o yüzden bir soru işaretim vardı.

Kral bu iki oldu bak 😂 Tamam en iyisini sen biliyorsun da F75'in neyi var? Bütçenin de altında zaten.
Pahalı çünkü. Donanım olarak o bütçenin ortalaması ve switch, kasa kalitesi gibi konularda daha iyi modeller mevcut. 2500-2300 arasında olması gereken bir model.

Ek: Amazon fiyatına baktım alttaki model alınabilir. Fakat Leobog daha iyi olur bence.