Bütçe
3.500 TL
Hocam bir yandan G75 pro da kafamda çünkü mchose x9 pro kulaklık kullanıyorum , klavye ile beraber bir mchose setup fena olmazdı diye ancak klavye hakkında pek bilgim yok ve fazla da önerilmemiş o yüzden bir soru işaretim vardı.
Alırsanız üzmez fakat bence Leobog daha iyi bir tercih.

Hocam bir yandan G75 Pro da kafamda çünkü MCHOSE X9 Pro kulaklık kullanıyorum, klavye ile beraber bir MCHOSE setup fena olmazdı diye ancak klavye hakkında pek bilgim yok ve fazla da önerilmemiş o yüzden bir soru işaretim vardı.

G75 Pro güzel 8000 mAh batarya mevcut uzun süre gidecektir kablosuz kullanımda. Sessiz denemez Switch'ler için fakat blue Switch gibi kafa ütülemez. Stok olsa ilk önerim Hi75C Pro olurdu.

2. 800 TL'lik modelin Switch'i biraz daha iyi. 2. 800 TL fakat Leobog zaten 3000-3. 100 TL. Kasası alüminyum F75 hala plastik kullanıyor. Hissiyat anlamında çok kötü bu sebeple.
İyi diyorsun güzel diyorsun da birincisi klavye stokta yok, ikincisi sitede son girili fiyatı modeline göre 3500-4000 arası. Tekrar stoğa girdiğinde kaçtan girer belli de değil. Yani aralarında 200-300 değil kafadan 1000TL fiyat farkı var.

İyi diyorsun güzel diyorsun da birincisi klavye stokta yok, ikincisi sitede son girili fiyatı modeline göre 3500-4000 arası. Tekrar stoğa girdiğinde kaçtan girer belli de değil. Yani aralarında 200-300 değil kafadan 1000TL fiyat farkı var.
1 ay öncesinde 3000 bandındaydı kablosuz modeli. Uykusuzluktan beynim hala tam çalışamıyor galiba.