Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-4.000 TL
KTC'de Pivot yok sanırım. Pivot istiyorsanız şuna bakabilirsiniz;
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
KTC'de Pivot yok sanırım. Pivot istiyorsanız şuna bakabilirsiniz;
Buna ne diyorsunuz hocam?
VA panel hocam. VA panel istiyorsanız daha iyi bir seçeneğiniz bu bütçede pek yok.
Samsung'un yüz karası ve her anlamda aşırı sorunlu bir monitör. Ghostingden tutun rezalet görüntü kalitesine kadar her türlü berbat bir monitör.VA panel hocam. VA panel istiyorsanız daha iyi bir seçeneğiniz bu bütçede pek yok.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Almış bulundum hocam zaten aman aman bir şey beklemiyorum. Oyun monitörüm daha iyi. Bunu yan ekranda dizi izlemek için kullanacağım ama dediğiniz gibi kötüyse geldiğinde iade ederim.Samsung'un yüz karası ve her anlamda aşırı sorunlu bir monitör. Ghostingden tutun rezalet görüntü kalitesine kadar her türlü berbat bir monitör.
Bence iade edin. Para verilecek bir monitör değil. Heves kırmak istemem ama boşa para vermenizi hiç istemem.Almış bulundum hocam zaten aman aman bir şey beklemiyorum. Oyun monitörüm daha iyi. Bunu yan ekranda dizi izlemek için kullanacağım ama dediğiniz gibi kötüyse geldiğinde iade ederim.
Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Tamamdır hocam.Bence iade edin. Para verilecek bir monitör değil. Heves kırmak istemem ama boşa para vermenizi hiç istemem.
Pivot istiyorsanız Fazeon'a, Pivot önemli değilse KTC'ye bakabilirsiniz. Bu bütçede bu ikisinden başka düzgün alınabilir model görmedim.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-