heart like a grave
Yetkin
İşlemcim 7800x3D. Corsair 3000D kasaya uygun en performanslı ve montajı kolay sıvı soğutucu arıyorum. 3.000-4.000 TL bütçe ayırabilirim.
O işlemci için sıvı soğutma biraz gereksiz açıkçası.İşlemcim 7800x3D. Corsair 3000D kasaya uygun en performanslı ve montajı kolay sıvı soğutucu arıyorum. 3.000-4.000 TL bütçe ayırabilirim.
75-76 dereceleri görmeye başladım, çok memmun değilim.O işlemci için sıvı soğutma biraz gereksiz açıkçası.
Thermalright Phantom Spirit 120SE yeterli olur.
Dereceler normal aslında. Bakımını en son ne zaman yaptınız?75-76 dereceleri görmeye başladım, çok memmun değilim.
Tanıdığım veya daha önceden gittiğim biri yok maalesef.75-76 dereceleri görmeye başladım, çok memmun değilim.
Bu arada, soğutucuyu tamamen doğru montajlamamış olabilirim. Çünkü aşırı yormuştu beni ve taktım geçtim.
@LH44 Aydın'da oturuyorum ben de, tavsiye ettiğiniz bir bilgisayarcı var mı? Götürüp soğutucuyu baştan montajlattırabilirim.
Anladım. Ben de her şeyi kendim yapıyorum fakat kule tipi soğutucularla derdim var. Thermalright Frozen Warfare aklımda o zaman, teşekkürler. Bunun montajı en azından uğraşsız olur.Tanıdığım veya daha önceden gittiğim biri yok maalesef.
Eski sistemimde bir şey olduğunda kendim yapardım.![]()
Anladım. Ben de her şeyi kendim yapıyorum fakat kule tipi soğutucularla derdim var. Thermalright Frozen Warfare aklımda o zaman, teşekkürler. Bunun montajı en azından uğraşsız olur.