3.000-4.000 TL'ye Corsair 3000D ve Ryzen 7 7800X3D uyumlu sıvı soğutma tavsiyesi

Bütçe
3.000-4.000 TL
İşlemcim 7800x3D. Corsair 3000D kasaya uygun en performanslı ve montajı kolay sıvı soğutucu arıyorum. 3.000-4.000 TL bütçe ayırabilirim.

İşlemcim 7800x3D. Corsair 3000D kasaya uygun en performanslı ve montajı kolay sıvı soğutucu arıyorum. 3.000-4.000 TL bütçe ayırabilirim.
O işlemci için sıvı soğutma biraz gereksiz açıkçası.

Thermalright Phantom Spirit 120SE yeterli olur.

O işlemci için sıvı soğutma biraz gereksiz açıkçası.

Thermalright Phantom Spirit 120SE yeterli olur.
75-76 dereceleri görmeye başladım, çok memmun değilim.

Bu arada, soğutucuyu tamamen doğru montajlamamış olabilirim. Çünkü aşırı yormuştu beni ve taktım geçtim.

@LH44 Aydın'da oturuyorum ben de, tavsiye ettiğiniz bir bilgisayarcı var mı? Götürüp soğutucuyu baştan montajlattırabilirim.

Son düzenleme:
75-76 dereceleri görmeye başladım, çok memmun değilim.
Dereceler normal aslında. Bakımını en son ne zaman yaptınız?

Konu dahilinde sıvı soğutma olarak şunu önerebilirim:

Şu da var; https://www.akakce.com/islemci-sogu...ghSaL9l3EHVoLaQAqLGvWKsxI-nlRRcUaAvjEEALw_wcB fakat Arctic'in radyatörleri daha kalın. RAM'lerinize temas etme ihtimali var.

Tanıdığım veya daha önceden gittiğim biri yok maalesef.

Eski sistemimde bir şey olduğunda kendim yapardım.

Tanıdığım veya daha önceden gittiğim biri yok maalesef.

Eski sistemimde bir şey olduğunda kendim yapardım.
Anladım. Ben de her şeyi kendim yapıyorum fakat kule tipi soğutucularla derdim var. Thermalright Frozen Warfare aklımda o zaman, teşekkürler. Bunun montajı en azından uğraşsız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…