3.000-4.000 TL'ye ders ve müzik odaklı kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe
3.000-4.000 TL
LDAC, Dolby Atmos vb. ayarlanıyor mu? İkisi de tam olarak ne bilmiyorum bu arada. Tablette Dolby Atmos var sadece.
Bluetooth kodegi olarak LDAC destekleyen bir cihaza sahipsen uygulamadan ayarlayabiliyorsun. Dolby Atmos Apple Music kullanirken ise yariyor ama normal kullanimda fark hissetmedim.

Bluetooth kodegi olarak LDAC destekleyen bir cihaza sahipsen uygulamadan ayarlayabiliyorsun. Dolby Atmos Apple Music kullanirken ise yariyor ama normal kullanimda fark hissetmedim.
Bu arada biraz kulakları sıkıyor gibi hafif genişlettim ama yine de birazcık sıkıyor gözlüğün de etkisi var tabii...

Normal. Sennheiser Momentum 4 kullanicisiydim. Onda da ayni durumu yasadim.
O seviyede bir kulaklıkta bile sıkıyor mu? V2 Special Edition'u yapandan razıyız o zaman. 4 saat falan aralıksız takmadığım sürece ağrıtmıyor.

Aslında kulak içi daha kolay kullanım olarak ama bir ara KBB doktorum kulak içindeki reseptörlere kulak üstü kulaklıklardan daha çok zarar verdiğini söylemişti o günden beri kullanırken tırsıyordum.

Evet, aldiktan sonra sasirmistim. Ben kulak ici disinda kulaklik kullanmiyorum. Kulak ustu sevmiyorum ne yazik ki.

3.2k ve sonrasını kısma yeter, bu haliyle çok boğuk olur ses

Herkes ve her müzik için tek bir eq yapmak mümkün değil. Neyi seviyorsan ona göre ayarlarsın, çok büyük mesele değil. Bir profilde eq yap biraz dinle, neyi sevip sevmediğine göre özelleştir. Çünkü sen duyacaksın başkası değil

Tamamdır teşekkürler. Zamanında V2 SE için çok denemiştim sonra bir arkadaş kulaklığın stok profiline göre ayarlanmış zayıf yönlerini kapatan vb. gibisinden güzel bir Eq ayarı vermişti. O yüzden belki bu tarz bir şey vardır diye düşünmüştüm. Zayıf yönlerini kapatan vb. gibisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…