Bütçe
3.000-4.000 TL
LDAC, Dolby Atmos vb. ayarlanıyor mu? İkisi de tam olarak ne bilmiyorum bu arada. Tablette Dolby Atmos var sadece.
Bluetooth kodegi olarak LDAC destekleyen bir cihaza sahipsen uygulamadan ayarlayabiliyorsun. Dolby Atmos Apple Music kullanirken ise yariyor ama normal kullanimda fark hissetmedim.

Bluetooth kodegi olarak LDAC destekleyen bir cihaza sahipsen uygulamadan ayarlayabiliyorsun. Dolby Atmos Apple Music kullanirken ise yariyor ama normal kullanimda fark hissetmedim.
Bu arada biraz kulakları sıkıyor gibi hafif genişlettim ama yine de birazcık sıkıyor gözlüğün de etkisi var tabii...

Normal. Sennheiser Momentum 4 kullanicisiydim. Onda da ayni durumu yasadim.
O seviyede bir kulaklıkta bile sıkıyor mu? V2 Special Edition'u yapandan razıyız o zaman. 4 saat falan aralıksız takmadığım sürece ağrıtmıyor.

Aslında kulak içi daha kolay kullanım olarak ama bir ara KBB doktorum kulak içindeki reseptörlere kulak üstü kulaklıklardan daha çok zarar verdiğini söylemişti o günden beri kullanırken tırsıyordum.

O seviyede bir kulaklıkta bile sıkıyor mu? V2 Special Edition'u yapandan razıyız o zaman. 4 saat falan aralıksız takmadığım sürece ağrıtmıyor.

Aslında kulak içi daha kolay kullanım olarak ama bir ara KBB doktorum kulak içindeki reseptörlere kulak üstü kulaklıklardan daha çok zarar verdiğini söylemişti o günden beri kullanırken tırsıyordum.
Evet, aldiktan sonra sasirmistim. Ben kulak ici disinda kulaklik kullanmiyorum. Kulak ustu sevmiyorum ne yazik ki.

@Simon @Hellmonger @Trina
Q21i NC'yi teslim aldım. Hazır EQ ayarlarını karıştırdım biraz Pop ya da R&B arasında kaldım RnB de basslar biraz daha fazla ama sesler bazen garip kalıyor derinden geliyor gibi ama özel kendim yapabilir miyim bilmiyorum ki yapsam iyi olacak gibi. Bu kulaklığın profiline göre nasıl bir EQ yapabiliriz?

Eki Görüntüle 271135
Şu şekilde bir EQ ayarlama ekranı var. Kendim V2 SE'de özel bir EQ ayarı kullanıyorum ama o oyun ağırlıklı, onu kullanmak saçma olur.
3.2k ve sonrasını kısma yeter, bu haliyle çok boğuk olur ses

3.2k ve sonrasını kısma yeter, bu haliyle çok boğuk olur ses
Bunu ben yapmadım. Standart profillerde en beğendiklerim şu 2'si oldu hangisi mantıklı? Bazı şarkılarda birisi daha iyi bazılarında diğeri daha iyi hissettiriyor.
Screenshot_20260805_093516_YouTube.webp Screenshot_20260805_093617_YouTube.webp

Bunu ben yapmadım. Standart profillerde en beğendiklerim şu 2'si oldu hangisi mantıklı? Bazı şarkılarda birisi daha iyi bazılarında diğeri daha iyi hissettiriyor.
Eki Görüntüle 271257Eki Görüntüle 271258
Herkes ve her müzik için tek bir eq yapmak mümkün değil. Neyi seviyorsan ona göre ayarlarsın, çok büyük mesele değil. Bir profilde eq yap biraz dinle, neyi sevip sevmediğine göre özelleştir. Çünkü sen duyacaksın başkası değil :)

Herkes ve her müzik için tek bir eq yapmak mümkün değil. Neyi seviyorsan ona göre ayarlarsın, çok büyük mesele değil. Bir profilde eq yap biraz dinle, neyi sevip sevmediğine göre özelleştir. Çünkü sen duyacaksın başkası değil :)
Tamamdır teşekkürler. Zamanında V2 SE için çok denemiştim sonra bir arkadaş kulaklığın stok profiline göre ayarlanmış zayıf yönlerini kapatan vb. gibisinden güzel bir Eq ayarı vermişti. O yüzden belki bu tarz bir şey vardır diye düşünmüştüm. Zayıf yönlerini kapatan vb. gibisinden.