3.000-4.000 TL'ye ders ve müzik odaklı kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe
3.000-4.000 TL
Pahali. Q21i NC bakilabilir onun yerine.
Q21i'yi soracaktım zaten de karıştırmışım.
Çok fazla Bluetooth kulaklık kullanmıyorum ama kulaküstü için en makulü CMF headphone gibi duruyor. Esas olarak kablolu öneririm.
Bütçeyi biraz aşıyor aşırı da kasmıyorum müzik dinlerken Q21i NC'ye daha yakınım. Fikriniz nedir?

Bu butcelerdeki kulak ustu kulakliklar pek iyi degil acikcasi. Attigim kulak ici kulakliklar hem H3S'den hem de Q21i NC'den daha ustun ses bakimindan.
Doğrudur fakat amacım aşırı kaliteli bir müzik deneyimi değil. Güncel olarak yazdığım Oppo'yu kullanıyorum zaten ki onu da düzgün kullanamıyorum adam akıllı sadece teki çalıştığından. Bir de sürekli ANC açmadan da pasif NC ile de ders çalışabilme artısı var kulak üstülerin.

O zaman Q21nc al seni üzmez.

Bu arada bu modeli unutmusum ben.

Hem Space One'dan hem de Q21i NC'den iyi ses kalitesi. Malzeme kalitesini elestirmisler ancak Q21i NC'den iyi olduguna eminim.

Bu arada bu modeli unutmusum ben.

Hem Space One'dan hem de Q21i NC'den iyi ses kalitesi. Malzeme kalitesini elestirmisler ancak Q21i NC'den iyi olduguna eminim.

Bu tip olanların hepsi dayanıksız gacır gucur ses yapar. Adam yorumda da demiş zaten

Ama Anker space Onedan daha iyi ses olduğuna inanasım gelmedi bilmiyorum nereden aldınız? Bu yorumu ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…