pawEn 8
Üstün
Var demedim zaten. Yedeği var mı diyorum kumaş ped vb.Dökülmeyen deri pad yok ki. Ortalama 1 yıl da iyi bir süre. Kullanan kişi nasıl kullandı bilmiyoruz
Var demedim zaten. Yedeği var mı diyorum kumaş ped vb.Dökülmeyen deri pad yok ki. Ortalama 1 yıl da iyi bir süre. Kullanan kişi nasıl kullandı bilmiyoruz
Benim Q21i NC'de en cekindigim nokta pedleri. Sanal İletisim, Anker'in yetkili servisi. Bu konu hakkinda bilgi alabilirsin.Teşekkürler. Sanırım Q21i NC alacağım Hepsiburada'dan. HB'nin kendisi satıyormuş zaten. Şuan tek aklıma takılan deri pedleri oldu. Arkadaşımdakinin pedleri soyulmuştu 1 yıldan az bir sürede diye hatırlıyorum. Bu durumda ne yapılabilir? Yedek ped satıyor mu Anker?
Nereden iletişime geçebilirim?Benim Q21i NC'de en cekindigim nokta pedleri. Sanal İletisim, Anker'in yetkili servisi. Bu konu hakkinda bilgi alabilirsin.
Teşekkürler ama şöyle bir durum var şuan satışta olmayan bir ürünü ben isteyince satışa mı koyacaklar düşününce çok saçma geldi.![]()
İletişim
Her türlü soru, öneri ve destek talepleriniz için müşteri hizmetlerimize kolayca ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri için tıklayın!www.sanaliletisim.com
Benim Q21i NC'de en cekindigim nokta pedleri. Sanal İletisim, Anker'in yetkili servisi. Bu konu hakkinda bilgi alabilirsin.
Gidip fiziksel olarak mı aldınız?Ben yetkili servis KVK diye biliyorum Anker space One pad ini onlardan aldım orijinal protein ped
Kumaş yok ama ben kendim space One ı modifiye ettim. 2.el almıştım o eski padleri komple söküp yerine Arctis 5-7 kumaş ped aldı ölçüsü en yakın o uyuyordu. Sadece plastik kısım kaldı deriyi sökünce o plastik kısma Japon+sıvı silikon ile yapıştırdım. Yedek olarak sıfır deri pad yedek duruyor şu an kumaş olarak kullanıyorum. Dışarıda ter konusunda %70 fark etti.
Eki Görüntüle 269709Eki Görüntüle 269710Eki Görüntüle 269711
Satisa koymuyorlar genelde kulaklik icin pedleri. Onlarin temin edip edemeyecegini sormalisin.Teşekkürler ama şöyle bir durum var şuan satışta olmayan bir ürünü ben isteyince satışa mı koyacaklar düşününce çok saçma geldi.
Wp'den yazdım ama mesai saatleri içerisinde yazın tarzı bir otomatik mesaj geldi.Satisa koymuyorlar genelde kulaklik icin pedleri. Onlarin temin edip edemeyecegini sormalisin.
Yarini beklemek lazim. Yarin cevap verirler muhtemelen.Wp'den yazdım ama mesai saatleri içerisinde yazın tarzı bir otomatik mesaj geldi.