Bütçe
3.000-4.000 TL

pawEn 8

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Herkese iyi sosyaller,

Kütüphanede vb. ders çalışırken ya da otobüste müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum. Kulak üstü mü kulak içi mi karar vermedim ama öncelik olarak kesinlikle uzun süre takılabilmesi önemli çünkü gözlükte takıyorum ve iyice baskı yaptığı için pek rahat olmayan kulaküstü kulaklıklar rahatsız ediyor uzun süreli kullanımda. Kulak içinde de uzun süre takınca (En az 5 yıllık bir Oppo Enco Free 2 kullanıyorum) kulağımın içi ağrıyor ve ordan baş ağrısı yapıyor. Şuan kulak içi mevcut ama sadece sol çalışıyor. Sağ takınca 5 dakikada şarjı bitiyor gürültü engelleme açınca maksimum 90 saniye falan sürüyor herhalde şarjı. Fiziksel mi yoksa sistemsel bir hata mı bilmiyorum. Aynı zamanda kulak içi kulaklıklar aşırı kolay kirleniyor. Sonuç olarak kulak üstü kulaklıklara daha yakın gibiyim. Aynı zamanda ANC'de önemli.

Bu sebeplerden dolayı bir kulaklık arayışı içerisindeyim. Net bir bütçem yok ama 3-4 bini aşamam diye düşünüyorum. İhtiyacımı karşılayan daha uygun bir model var ise ona da yönelebilirim. @Simon @Rhodes @michaelscofield
Arkadaşlarımın çoğu Soundcore modellerini kullanıyor Q20i vb. ben de denemiştim ve Q20i rahat geldi.

Son düzenleme:
CMF'yi ilk kez duydum. Bütçemi de aşıyor. O kadar tryhard müzik dinlemiyorum aslında gerek var mı bu kadar vermeye?

Bu arada ANC de önemli, belirtmeyi unutmuşum.
CMF, Nothing markasinin alt markasi. Kulaklik urunlerinde iyi bir marka. ANC onemliyse bu butcede alacagin tum kulak ustu kulakliklar dusuk performans gosterecektir. ANC icin 4.000 TL'ye kadar onerdigim uc kulakligi asagiya birakiyorum. Bu modelleri arastirabilirsin. Ayrica ses kalitesi olarakta hepsi guclu secenekler.

• Soundcore P31i.
  • EarFun Air 4 Pro +.
  • Galaxy Buds3 FE.
Ucu de guzel kulakliklar ANC performansi ve muzik icin.

CMF, Nothing markasinin alt markasi. Kulaklik urunlerinde iyi bir marka. ANC onemliyse bu butcede alacagin tum kulak ustu kulakliklar dusuk performans gosterecektir. ANC icin 4.000 TL'ye kadar onerdigim uc kulakligi asagiya birakiyorum. Bu modelleri arastirabilirsin. Ayrica ses kalitesi olarakta hepsi guclu secenekler.

• Soundcore P31i.
  • EarFun Air 4 Pro +.
  • Galaxy Buds3 FE.
Ucu de guzel kulakliklar ANC performansi ve muzik icin.
Tesekkurler. Kulak ustu icin Q20i nasil sizce 3 bandinda?

@Trina

Benim önerim iyi bir kulaklık istiyorsan:

Anker Space One Trendyol'da beyazı 4.000 TL. Her yönüyle iyi, aktif kullanıyorum, ANC'si iyi. Ses kalitesi iyi, baslar iyi, uygulaması özellikleri iyi.

Ama dersen ki ben tryhard müzikçi değilim. Çok F/P bir şey arıyorum, çok da kötü olmayan QCY H3S alabilirsin. Özellikleri çok iyi ama üstteki ile ses konusunda yarışamaz. Kalite ile. Ama fiyat çok iyi.

Q21i de kullandım, ANC'si gayet iyi.

Genel olarak da QCY H3S'den daha iyi ses kalitesi. ANC'de gayet iyi ses kesmede.

Ek olarak Q20i rahat demişsin ya, emin ol Space One 2 kat daha rahatı gibi düşün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerim iyi bir kulaklık istiyorsan:

Anker Space One Trendyol'da beyazı 4.000 TL. Her yönüyle iyi, aktif kullanıyorum, ANC'si iyi. Ses kalitesi iyi, baslar iyi, uygulaması özellikleri iyi.

Ama dersen ki ben tryhard müzikçi değilim. Çok F/P bir şey arıyorum, çok da kötü olmayan QCY H3S alabilirsin. Özellikleri çok iyi ama üstteki ile ses konusunda yarışamaz. Kalite ile. Ama fiyat çok iyi.

Q21i de kullandım, ANC'si gayet iyi.

Genel olarak da QCY H3S'den daha iyi ses kalitesi. ANC'de gayet iyi ses kesmede.

Ek olarak Q20i rahat demişsin ya, emin ol Space One 2 kat daha rahatı gibi düşün.
Q21i'yi denedim pardon.
Kafam daha da karıştı şimdi. Herkes farklı bir şey diyor.

Q21I'yi denedim pardon.
Kafam daha da karıştı şimdi. Herkes farklı bir şey diyor.

Olay senin ne istediğinde bitiyor. Ya 4000'e kadar en iyisini alırsın ya da "Çok gerek yok, param da cebimde kalsın" dersen Q21i, üstteki tarifin için çok uygun zaten.

Son düzenleyen: Moderatör: