- Makaleler
- 23
Muhtemelen. Kullanici hatasi olmadiginda degisiyorlar.
Muhtemelen. Kullanici hatasi olmadiginda degisiyorlar.
Tamamdır. Çok teşekkürler tekrardan. Eğer tam uymazsa ve rahatsız ederse iadede sorun çıkar mı? Bir kaç kişi hijyen ürünü sayıyorlar demiş ama sadece kulak içi kulaklıklarda geçerli diye biliyorum. Kutuyu videoyla falan açıyorum zaten çoğu zaman sıkıntı olmasın diye ne olur ne olmaz.Muhtemelen. Kullanici hatasi olmadiginda degisiyorlar.
Hepsiburada'da sorun yasamazsin. Kulak ici kulakligi bile iade aldiklarini gordum.Tamamdır. Çok teşekkürler tekrardan. Eğer tam uymazsa ve rahatsız ederse iadede sorun çıkar mı? Bir kaç kişi hijyen ürünü sayıyorlar demiş ama sadece kulak içi kulaklıklarda geçerli diye biliyorum. Kutuyu videoyla falan açıyorum zaten çoğu zaman sıkıntı olmasın diye ne olur ne olmaz.
Sipariş verdim. Konuya katkisi bulunan herkese cok tesekkurler.Hepsiburada'da sorun yasamazsin. Kulak ici kulakligi bile iade aldiklarini gordum.
Rica ederim. Guzel gunlerde kullanirsin umarim.Sipariş verdim. Konuya katkisi bulunan herkese cok tesekkurler.
Sipariş verdim. Konuya katkisi bulunan herkese cok teşekkürler.
Ben kullandigim kulakliklara Eq yapmiyorum. Ancak The Odyofil'in Eq yapma rehberini izleyebilirsin. O video'da her seyi detaylica anlatiyor ekolayzir konusunda.@Simon @Hellmonger @Trina
Q21i NC'yi teslim aldım. Hazır EQ ayarlarını karıştırdım biraz Pop ya da R&B arasında kaldım RnB de basslar biraz daha fazla ama sesler bazen garip kalıyor derinden geliyor gibi ama özel kendim yapabilir miyim bilmiyorum ki yapsam iyi olacak gibi. Bu kulaklığın profiline göre nasıl bir EQ yapabiliriz?
Eki Görüntüle 271135
Şu şekilde bir EQ ayarlama ekranı var. Kendim V2 SE'de özel bir EQ ayarı kullanıyorum ama o oyun ağırlıklı, onu kullanmak saçma olur.
Neden Eq yapmıyorsunuz? Özel bir sebebi mi var?Ben kullandigim kulakliklara Eq yapmiyorum. Ancak The Odyofil'in Eq yapma rehberini izleyebilirsin. O video'da her seyi detaylica anlatiyor ekolayzir konusunda.
Kulakliklari stok halinde kullanmayi seviyorum.