Bütçe
3.000-4.000 TL
Tamamdır teşekkürler. Zamanında V2 SE için çok denemiştim sonra bir arkadaş kulaklığın stok profiline göre ayarlanmış zayıf yönlerini kapatan vb. gibisinden güzel bir Eq ayarı vermişti. O yüzden belki bu tarz bir şey vardır diye düşünmüştüm. Zayıf yönlerini kapatan vb. gibisinden.
Yine senin yapacağın iş aslında. Fr var mı bu kulaklık için bilmiyorum ama ona bakıp kendi sevdiğin ses karakterine göre eq yapabilirsin. Yani aslında arkadaşının verdiği de subjektif bir eq profili. Tabii çoğunluğun sevdiği hedefler var harman vs. gibi ama nihayetinde sen dinlediğin için sen yapmalısın.

Tamamdır teşekkürler. Zamanında V2 SE için çok denemiştim sonra bir arkadaş kulaklığın stok profiline göre ayarlanmış zayıf yönlerini kapatan vb. gibisinden güzel bir EQ ayarı vermişti. O yüzden belki bu tarz bir şey vardır diye düşünmüştüm. Zayıf yönlerini kapatan vb. gibisinden.

Ben ilk başta dümdüz yapıp sonra küçük küçük kulak zevkime göre oynuyorum. Direk bir kişinin değil de kendi kulağına göre.

Kimi bass sever kimi parlak tiz ister falan o yüzden en güzeli yavaş yavaş ayarlamak manuelde. Ses müzik çok kişisel bir şey. O yüzden ayar kişiye göre olmalı.