Bütçe
3.000-4.000 TL

ANOFF

Uzman
Merhaba, sistemi aşağıda belirttim. Sizce bu sistem için hangi PSU alınmalı? Sistemin kendi güç kaynağı galiba kötüymüş. O yüzden değişmek istiyorum. Aşağıdaki PSU'lar iyi midir bu sistem için?

Bütçe 3-4K

1. MSI 750W Gold Gaming Series PSU (306-7ZPDX17-HD8)

2. PSU MSI MAG A750BN

3. Thermalright TR-TB850 - 850W 80+ Bronze Full Modular

Ekran görüntüsü 2026-02-08 144846.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu High Power modelini kullanıyorum. @michaelscofield hocam şu Green modelini önermişti. Araştırdığımda teknik olarak daha iyi görünüyor ama ben sırf markayı bilmediğim için High Power aldım. Corsair modelini görünce de bu ikisinin yanına ekledim. @michaelscofield ve @LH44 hocalarım değerlendirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ANOFF, 4.000 TL'ye kadar en iyisi bu:

Ben şu High Power modelini kullanıyorum. @michaelscofield hocam şu Green modelini önermişti. Araştırdığımda teknik olarak daha iyi görünüyor ama ben sırf markayı bilmediğim için High Power aldım. Corsair modelini görünce de bu ikisinin yanına ekledim. @michaelscofield ve @LH44 hocalarım değerlendirir.

Benim önerdiğim Green bu değil hocam. Bunlar giriş seviye, Evo serisi üst seviye.

Benim önerdiğim Green bu değil hocam. Bunlar giriş seviye, Evo serisi üst seviye.
Hocam onu önermişsiniz ama zaten bütçe de farklı sorun yok.

Garanti olayı nasıl bunların? Green'in iyi açıkçası.

@michaelscofield, bir de Green'in yarı modüler olması avantaj. Ama bu bütçede PSU arayan adam buna ne kadar dikkat eder bilemem.