Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.617 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 8 Şubat 2026 #11 michaelscofield dedi: Garanti olayı nasıl bunların? Green'in iyi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Onu hiç bilmiyorum. Gamdias alan görmedim Türkiye'de. Google Search Satıcı/distrübütör kötü durmuyor o kadar da. Yeni yorumlar kötüymüş.
michaelscofield dedi: Garanti olayı nasıl bunların? Green'in iyi açıkçası. Genişletmek için tıkla... Onu hiç bilmiyorum. Gamdias alan görmedim Türkiye'de. Google Search Satıcı/distrübütör kötü durmuyor o kadar da. Yeni yorumlar kötüymüş.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 8 Şubat 2026 #12 Yusuf7878 dedi: Onu hiç bilmiyorum. Gamdias alan görmedim Türkiye'de. Google Search Satıcı/distrübütör kötü durmuyor o kadar da. Yeni yorumlar kötüymüş. Genişletmek için tıkla... Pek güven vermedi nedense. Hem yarı modüler hem de garanti süreci olarak Green 500 TL farka rağmen daha mantıklı kalıyor bence. Yine de tercih edilir tabii ki.
Yusuf7878 dedi: Onu hiç bilmiyorum. Gamdias alan görmedim Türkiye'de. Google Search Satıcı/distrübütör kötü durmuyor o kadar da. Yeni yorumlar kötüymüş. Genişletmek için tıkla... Pek güven vermedi nedense. Hem yarı modüler hem de garanti süreci olarak Green 500 TL farka rağmen daha mantıklı kalıyor bence. Yine de tercih edilir tabii ki.