Bütçe
3.000-4.000 TL

tndgn06

Çalışkan
3000-4000 TL bandında kulak içi kulaklık arıyorum. Daha önce Soundcore R50i kullanıyordum, ucuz bir model olmasına rağmen performansı fena değildi. Basları aynı bu şekilde iyi olan, 3000-4000 TL bandında alınabilecek en iyi kulaklık hangisidir? Samsung S24 Ultra kullanıyorum.

@Simon bu işlerde sanırsam iyi. :D Özellikle senin tercihini görmek isterim.

Buds 3FE - 7i - Ear 2 arasından buds3 fe mi en iyi performansı verir ? Ayriyeten biraz daha ekle bu modele de bakmalısın dediğin var mı ?
Bu saydiklarindan en iyis 3 FE. Nasil bir sey ariyorsun TWS kulaklikta? Ses tercihin nasil? Hangi ozellikleri cogunlukla kullaniyorsun?

1. Önceliğim ses kalitesinin iyi olması. ve yüksek ses içermesi. Sürekli kulaklıkla müzik veya video izleyen biriyim. Bass'ı seviyorum yani. Ayriyeten pcde de kullanıyorum.
2. Özellik olarak anc olabilir daha önce kullanmadım anc içeren bir kulaklık ama iyi olduğunu söylüyorlar.

Dediğim gibi birinci şartım çok iyi bir müzik keyfi sunması. Bunu en iyi hangisi karşılar sence ?

Bu saydiklarindan en iyis 3 FE. Nasil bir sey ariyorsun TWS kulaklikta? Ses tercihin nasil? Hangi ozellikleri cogunlukla kullaniyorsun?
1. Önceliğim ses kalitesinin iyi olması. ve yüksek ses içermesi. Sürekli kulaklıkla müzik veya video izleyen biriyim. Bass'ı seviyorum yani. Ayriyeten pcde de kullanıyorum.
2. Özellik olarak anc olabilir daha önce kullanmadım anc içeren bir kulaklık ama iyi olduğunu söylüyorlar.

Dediğim gibi birinci şartım çok iyi bir müzik keyfi sunması. Bunu en iyi hangisi karşılar sence ?

Son düzenleme:

Bunu oneririm bass ve yuksek ses icin.

komple pakette buds 3 fe daha avantajlı duruyor o zaman hem fiyat hem anc hem ses olarak

komple pakette buds 3 fe daha avantajlı duruyor o zaman hem fiyat hem anc hem ses olarak
Ses olarak Nothing daha iyi. Fakat diger kategorilerde Samsung ustun. Ayrica senin telefonun Samsung oldugu icin daha mantikli.