Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000-4.000 TL
johan liebert
Becerikli
İyi günler,
3.000-4.000 TL bandında Wireless mouse önerisi olan var mı arkadaşlar? Şu an kullandığım mouse Razer Basilisk V3 HyperSpeed'in scrollu bozuldu ve mouse ihtiyacı doğdu. CS 2 ve LoL benzeri oyunlar oynuyorum.
Buna bakabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
RAWM Leviathan V4 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
johan liebert
Becerikli
![]()
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
OGM Pro stokta yok maalesef.
Ergo seviyorsunuz yani.
SWAR koduyla bakabilirsiniz.
SWAR koduyla bakabilirsiniz.
Palm tutuyorsan:
wraithesports.com
Claw tutuyorsan:
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Claw tutuyorsan:
Arkadaşlar Leathan V4 hoşuma gitti ama sorun veya sıkıntı çıkartır mı? Biraz baktım ama sorun yaşayanlar olmuş ısınma sorunu ve kopma sorunu veya şarj konusunda. Fare konusunda çok bilgim olmadığı için siz değerli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.