KS KS O orjin.01 Gelişen Katılım 19 Aralık 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 19 Aralık 2025 #11 Tek Biz dedi: Hocam öneri olsun benimki ; Asus uzak durun. Bence steelseries alınabilir. Genişletmek için tıkla... asus mouseler pahalı hemde araştırdım dediğiniz gibi kronik sorunları ondan bulaşmadım Leviathan V4 hoşuma gitti bu işin uzmanı olan arkadaşlar kaliteli dediği için alacağım ama hala ön sipariş aşamasındadır diyor.
Tek Biz dedi: Hocam öneri olsun benimki ; Asus uzak durun. Bence steelseries alınabilir. Genişletmek için tıkla... asus mouseler pahalı hemde araştırdım dediğiniz gibi kronik sorunları ondan bulaşmadım Leviathan V4 hoşuma gitti bu işin uzmanı olan arkadaşlar kaliteli dediği için alacağım ama hala ön sipariş aşamasındadır diyor.
johan liebert Becerikli Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 454 Beğeniler 336 19 Aralık 2025 #12 orjin.01 dedi: ASUS mouseler pahalı hem de araştırdım dediğiniz gibi kronik sorunları ondan bulaşmadım. Leviathan V4 hoşuma gitti bu işin uzmanı olan arkadaşlar kaliteli dediği için alacağım ama hala ön sipariş aşamasındadır diyor. Genişletmek için tıkla... Evet 25 Aralık'ta kargoya verilmeye başlanacakmış.
orjin.01 dedi: ASUS mouseler pahalı hem de araştırdım dediğiniz gibi kronik sorunları ondan bulaşmadım. Leviathan V4 hoşuma gitti bu işin uzmanı olan arkadaşlar kaliteli dediği için alacağım ama hala ön sipariş aşamasındadır diyor. Genişletmek için tıkla... Evet 25 Aralık'ta kargoya verilmeye başlanacakmış.
KS KS O orjin.01 Gelişen Katılım 19 Aralık 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 19 Aralık 2025 #13 johan liebert dedi: johan liebert dedi: Evet 25 Aralık'ta kargoya verilmeye başlanacakmış. Genişletmek için tıkla... Mavisi vardı onu alacaktım sadece o rengi vardı sabah bitmişti. Genişletmek için tıkla...
johan liebert dedi: johan liebert dedi: Evet 25 Aralık'ta kargoya verilmeye başlanacakmış. Genişletmek için tıkla... Mavisi vardı onu alacaktım sadece o rengi vardı sabah bitmişti. Genişletmek için tıkla...