Bütçe
4.000 TL
Makaleler
5
Selamlar,

Normal şartlarda MediaMarkt üzerinden 3 tane Mercusys MR25BE almıştım. 3 al 2 öde kampanyasından faydalanmıştım. Ancak alışverişimi toplu satın alım diye iptal ettiler. :D Şu an bir tane sıfır MR27BE bir tane de 2. El MR25BE alıp kablolu mesh sistem yapmayı düşünüyorum. 1000/1000 internetim var. Bu bütçede farklı öneriniz var mıdır?

Teşekkürler.

Selamlar,

Normal şartlarda MediaMarkt üzerinden 3 tane Mercusys MR25BE almıştım. 3 al 2 öde kampanyasından faydalanmıştım. Ancak alışverişimi toplu satın alım diye iptal ettiler. :D Şu an bir tane sıfır MR27BE bir tane de 2. El MR25BE alıp kablolu mesh sistem yapmayı düşünüyorum. 1000/1000 internetim var. Bu bütçede farklı öneriniz var mıdır?

Teşekkürler.
Kaliteli ve çekim gücü çok iyi.

Son düzenleme:
2 tane lazım hocam kablolu mesh sistem yapacağım çünkü.
1000/1000 için Keenetic ekosistem daha sağlıklı olur mercusys TP-Link'in alt markası AP için kullanabilir ürünleri.

Forumda bir okur çok bufferbloat sorunuyla karşılaştığını söylemişti.
@25457
Bu bütçede daha iyi 2 tane kablolu mesh yapabileceğim modem var mıdır?

Aslında tek modem alıp evin merkezine konumlandırsam yetecek fakat 2 tane alıp kablolu mesh yapıp her yerde tam performans almak istiyorum. Bu modem Mesh'e uygun mudur?

Benim evim 100 M.2 ve güzel konumlandırma ile 2 antenli routerla her yerden tam performans aldım.
Bence öyle daha iyi olur sebebi ise attığın modeller mesh ile uyumlu fakat 1000 megabit internet için oyun oynarsan daha iyi routera ihtiyacın var.