Bütçe
4.000 TL
Benim evim 100 M.2 ve güzel konumlandırma ile 2 antenli routerla her yerden tam performans aldım.
Bence öyle daha iyi olur sebebi ise attığın modeller mesh ile uyumlu fakat 1000 megabit internet için oyun oynarsan daha iyi routera ihtiyacın var.
Hocam çoğu insan ISS'in verdiği modemleri kullanıp geçiyor. Böyle masrafa girmiyor bile. Şu an ISS'in verdiği modemin bile ping değerlerinden memnunum. Sadece ağ kalabalığı yapmadan, Wi‑Fi 7 cihazlarımdan faydalanmak istiyorum.
Hocam önerim kenetic router + kentic buddy.
Bütçeyi bir hayli aşar hocam.

HarmonyOS Mesh var cihazda. Doğal olarak 2. modemi de Huawei almak zorunda kalıyorum.
Güzel öneri ama bütçeyi bir hayli aşıyor.
Yalnızca Keenetic router alıp doğru yere konumlandırsa 140 M2 eve yetecektir bence.
Az çok bende yeteceğini düşünüyorum ancak kablolu mesh yapıp evin her yerinde yüksek hızlar almak daha mantıklı geliyor.

Hocam çoğu insan ISS'in verdiği modemleri kullanıp geçiyor. Böyle masrafa girmiyor bile. Şu an ISS'in verdiği modemin bile ping değerlerinden memnunum. Sadece ağ kalabalığı yapmadan, wi‑fi 7 cihazlarımdan faydalanmak istiyorum.

Bütçeyi bir hayli aşar hocam.

HarmonyOS mesh var cihazda. Doğal olarak 2. modemi de Huawei almak zorunda kalıyorum.

Az çok bende yeteceğini düşünüyorum ancak kablolu mesh yapıp evin her yerinde yüksek hızlar almak daha mantıklı geliyor.

Mercusys yine tercih edebilirsin o zaman.