Bütçe
3.000-5.000 TL
Merhaba, 3.000 TL ile 5.000 TL arası bir mouse arıyorum. Elim 17 cm. Benim için konfor ve hissiyat en önemlisi; buna göre öneri yaparsanız sevinirim.

Aklımdaki modeller:

• Lamzu Maya X: En pahalısı bu. Fiyat farkına aşırı değer diyorsanız alabilirim.
  • ATK Dragonfly A9 Ultra Max 2.0: Pil ömrü ve Superlight şekli cezbetti.
  • MCHOSE A7 V2 Ultra+: Şarj istasyonu olması hoşuma gitti.
  • RAWM Leviathan V4: ATK yerine önerildiği için listeye aldım.

Başka önerilere de açığım.

Leviathan v4. A7 Ultra V2 mekanik Switch kullanıyor.

@Ahmet Emin Kasım, leviathan V4 derim. Maya X, buna göre overpriced kalıyor. ATK'ye kıyasla Build kalitesi ve encoderi daha iyi.
MCHOSE'yi incelemedim pek bir şey diyemeyeceğim.

@michaelscofield, @23783, @21312 ve @Toby Fox daha detaylı bilgi verebilir.

Konuyu hortlatıyorum kusuruma bakmayın, ATK ghost ve rawm ER21 Pro bu fareler nasıldır? Bir de belirtmeyi unutmuşum palm tutuyorum. Şu anda Rival 5 var elime bir tık büyük geliyor. Lamzu thorn denemiştim bayağı rahattı fakat oda küçüktü. ER21Pro ve ghost boyut olarak tam ideal gibi duruyor. Evimde kedi var arada masaya çıkıyor ghost alırsam tüy falan girerse sorun olur mu acaba?

Konuyu hortlatıyorum kusuruma bakmayın, ATK ghost ve rawm ER21 Pro bu fareler nasıldır? Bir de belirtmeyi unutmuşum palm tutuyorum. Şu anda Rival 5 var elime bir tık büyük geliyor. Lamzu thorn denemiştim bayağı rahattı fakat oda küçüktü. ER21Pro ve ghost boyut olarak tam ideal gibi duruyor. Evimde kedi var arada masaya çıkıyor ghost alırsam tüy falan girerse sorun olur mu acaba?

ATK Ghost, Blazing SKY X1 ile neredeyse aynı ürün. Bu tür fareler daha çok koleksiyonluk fareler oluyor. Daha ucuza batarya ömrü daha iyi olan ve neredeyse aynı özellikler aynı shape. X1 biraz daha büyük. Viper V3 Pro klonu.

1772121432720.webp

1772121466224.webp