Bütçe
3.000-5.000 TL

Zireael14

Uzman
Merhaba,

Instagram'da sürekli el konsolu reklamları görüyorum. PSP'ye benzer kasalarda içinde emülatörle yüklenmiş oyunlar dolu el konsolları satıyorlar. "20 bin oyun zart zurt" reklamları aslında ilgimi de çekti ama sayfalar hep bot olduğu için güvenip de almadım.

Bu tarz, oyun konsolu var mı önerebileceğiniz? Bütçem 3000-5000 TL. 3 kriterim var:
  1. PSP gibi yatay formatta olması.
  2. İçinde oyunların hazır kurulu gelmesi.
  3. Donanımının iyi olması ki oyunlar akıcı olsun.

2. el olursa retroid pocket 3+ tam bütçende ve kendi çapında canavardır.

Mesela 3DS emülasyonu her baba yiğidin harcı değildir.

Sıfır almayı tercih ederim hocam, aynı markadan farklı modeller var mı, oyunları hazır geliyor mu? Bütçeyi esnetebilirim. Bir de varsa bildiğiniz güvenilir satın alabileceğim bir yer var mı?

RG40XX H veya Trimui Smart Pro olabilir. Benim tercihim bu bütcede R4 kartlı, içinde oyunların bulunduğu Nintendo DS almak olurdu ama.
Bunlarda oyunlar hazır mı hocam?

Sıfır almayı tercih ederim hocam, aynı markadan farklı modeller var mı, oyunları hazır geliyor mu? Bütçeyi esnetebilirim. Bir de varsa bildiğiniz güvenilir satın alabileceğim bir yer var mı?

Bunlarda oyunlar hazır mı hocam?

Kullanan kişi oyunları yüklemiş olur genelde zaten çok zor da değil. Trimui falan hazır geliyordu.

@Simon önerdiği cihazlarda güzel ama alabiliyorsan retroid pocket 3+'a yapış güç anlamında Allwinner'ı yerle bir eder.